Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "E plecat cu sorcova. Dă cu pumnul în uşi!" Reacţia bărbatului care a terorizat copiii şi educatoarele unei grădiniţe, doar ca să-şi ia fiul mai repede acasă

Un individ a terorizat copiii şi educatoarele unei grădiniţe din Galaţi. Bărbatul a spart uşa clădirii şi a început să ameninţe angajaţii. Totul, ca să-şi ia copilul mai devreme acasă. Pentru ieşirea nervoasă, tatăl scandalagiu este cercetat sub control judiciar. 

de Daniel Lare

la 10.03.2023 , 17:51

Scenele şocante s-au petrecut în incinta grădiniţei numărul 7 din Galaţi. Copiii şi educatoarele au intrat în panică în momentul în care un bărbat a început să lovească cu pumnii şi picioarele uşa de la intrare. Individul s-a dezlănţuit pentru că voia să-şi ia fiul mai devreme acasă. 

Daniel Lare, reporter Observator: După ce a lovit uşa cu pumnii şi picioarele, individul a intrat în grădiniţă unde a adus injurii cadrelor didactice care se aflau în timpul activităţii cu copiii. 

Coropceanu Alina, directoare grădiniţă: Pentru că uşa stă închisă pentru siguranţa copiilor, domnul s-a supărat, a tras de uşă cu putere, a intrat şi a luat copilul şi asta a fost toată întâmplarea. 

Vezi și

Conducerea unităţii de învăţământ a alertat imediat Poliţia. 

Pe acelaşi subiect

Adrian Silvestru, Inspectoratul Şcolar Galaţi: Imaginaţi-vă că o persoană care este nervoasă şi aflată în stare de ebrietate reuşeşte totuşi să sperie câţiva copilaşi. 

Scandalagiul are de plătit o amendă de 1.000 de lei

Ciprian Stoica, IPJ Galaţi: A fost întocmit un dosar penal pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice iar cercetările au fost preluat de biroul de siguranţă şcolară. 

Contactat telefonic, bărbatul nu a vrut să comenteze incidentul. 

Discuţie reporter - bărbat: 

Voiam să vă întrebăm despre incidentul în care aţi fost implicat la grădiniţă la copil luni. ce s-a întâmplat?

Acuma nu pot să vorbesc că am puţină treabă cu cineva.

Scurt, ce s-a întâmplat?

Am puţină treabă, va rog frumos. Am puţină treabă acuma. 

Scandalagiul este acum cercetat sub control judiciar şi are de plătit o amendă de 1.000 de lei.  

Daniel Lare Like
Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » "E plecat cu sorcova. Dă cu pumnul în uşi!" Reacţia bărbatului care a terorizat copiii şi educatoarele unei grădiniţe, doar ca să-şi ia fiul mai repede acasă