Antena Meniu Search
x

Video "E un dezastru!". Coșmarul românilor care au început vacanța stând pe jos în aeroporturi. Consolarea, o sticlă cu apă și conserve

O nouă zi, noi probleme pentru mulţi români care au planificate vacanţe cu avionul. Tot mai multe zboruri au întârzieri ori sunt chiar anulate în ultimul moment. Sute de turişti au petrecut 12 ore în aeroportul din Cluj pentru a pleca la Cairo. Iar o cursă spre Bruxelles s-a întors la Bucureşti după doar 20 de minute de la decolare. 

Alin Stan
de Alin Stan

la 16.07.2023, 20:03

Vezi și

Nervi de oţel şi multă răbdare. De asta au avut nevoie sute de români care se pregăteau să plece cu avionul de la Cluj, în vacanţă în Egipt. Prima zi de concediu şi au petrecut-o în aeroport. 

Pasager: Au venit reprezentanţi de la companie. Ni s-a adus o sticlă de apă şi cu conserve şi ni s-a spus că este o defecţiune tehnică. Şi că nu au o altă aeronavă şi că, până să vină prima aeronavă, nu ne pot da alte detalii. 

Pasager: Sunt copii mici, oamenii dorm pe jos!

12 ore au aşteptat oamenii în aeroport până la decolare

Pe acelaşi subiect

Probleme mari sunt în continuare și pe Aeroportul Otopeni.

Alin Stan, reporter Observator: Nu mai puţin de 17 zboruri au fost întârziate de pe Aeroportul Henri Coandă din Bucureşti. Oamenii au fost nevoiţi să aştepte cel puţin 2 ore pe aeroport pentru a putea pleca către destinaţie. Reprezentanţii companiilor aeriene spun că problemele tehnice sunt cele care fac ca avioanele să nu decoleze la timp. 

Pasager: E un dezastru! Nu contează că e vară, că e iarnă. Călătorim foarte des şi în România şi afară şi de fiecare dată când plecăm sau când ne întoarcem avem întârziere cu orele. E ceva de groază! Biletele sunt tot mai scumpe, dar ei sunt tot mai neserioşi.  

Tot din cauza problemelor tehnice un avion care a decolat de la otopeni cu destinaţia Bruxelles a făcut cale întoarsă după doar 20 de minute. Pasagerii au fost îmbarcaţi într un alt avion după 5 ore de aşteptare. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » "E un dezastru!". Coșmarul românilor care au început vacanța stând pe jos în aeroporturi. Consolarea, o sticlă cu apă și conserve