Antena Meniu Search
x

Curs valutar

"E vai de capul ei". Pui de barză salvat de la moarte de autorităţi. Şi-a fracturat o aripă după ce a atins firele electrice

O barză, grav rănită la aripă, a fost salvată de autorităţi! Alarma s-a dat după ce puiul de barză a fost zărit de niște trecători. Pasărea s-a rănit în firele de electricitate în timpul zborului şi a fost găsită cu o aripă fracturată. 

de Redactia Observator

la 29.05.2024 , 08:48

"De două zile e nemâncată, e vai de capul ei...", a mărturisit un localnic.

În general, berzele evită suprafețele acoperite cu iarbă înaltă, însă acest pui, rănit şi speriat, s-a ascuns printre arbuşti şi astfel a atras atenţia localnicilor, care au ales să nu rămână indiferenţi. 

Autorităţile s-au mobilizat şi minute bune s-au chinuit să prindă barza pentru a-i acorda primul ajutor şi pentru a o transporta înr-un loc în care să se poată recupera în siguranţă. Puiul de barză a primit astel o nouă şansă la viaţă. Pasărea va fi transportată la un centru din țară, acolo unde specialiștii unei asociații tratează astfel de cazuri. 

Vezi și
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Evenimente » "E vai de capul ei". Pui de barză salvat de la moarte de autorităţi. Şi-a fracturat o aripă după ce a atins firele electrice