Antena Meniu Search
x

Video E Ziua Porţilor Deschise în portul militar din Constanţa: turiştii pot vizita navele de luptă ale Forţelor Navale

Este ziua porţilor deschise în portul militar din Constanţa, iar asta înseamnă că turiştii au ocazia să vadă lucruri la care nu au acces altfel.

de Adrian Obreja

la 14.08.2021, 15:39

Vezi și

Ce poate fi mai tentant decât o vizită la bordul fregatei "Regele Ferdinand", unde pot fi văzute tehnica de luptă, armele sau puntea de comandă? În acelaşi timp, în portul militar pot fi văzute şi alte nave fluviale care aparţin Forţelor Navale, dar şi tehnica de luptă şi intervenţie a scafandrilor.

Ziua Porţilor deschise a atras mulţi vizitatori care s-au declarat extrem de fascinaţi şi impresionaţi de ce au putut să vadă. Copiii au fost impresionaţi, aşa cum era de aşteptat, de arme. Anul trecut, Ziua Porţilor deschise nu a putut fi organizată din cauza pandemiei de covid.

Mâine, 15 august, spectacolul se va muta pe faleza cazinoului din Constanţa, acolo unde va avea loc o defilare a navelor militare pe traseul Constanţa - Midia şi retur.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » E Ziua Porţilor Deschise în portul militar din Constanţa: turiştii pot vizita navele de luptă ale Forţelor Navale