Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Ea este Diana, tânăra din Buzău omorâtă cu toporul de iubit pentru că voia să muncească. Decizia care i-a fost fatală

Un bărbat orbit de gelozie şi-a ucis soţia mai tânără cu zece ani, în faţa copilului lor de numai doi ani. S-a întâmplat într-un sat din Buzău. Tensiunile dintre cei doi soţi ar fi început după ce femeia a spus că vrea să meargă la muncă pe litoral.

de Angela Bertea

la 23.07.2024 , 14:45

Tragedia care a şocat întreaga comunitate a avut loc ieri după-amiază, 22 iulie, iar din primele informaţii decizia femeii de a pleca la muncă pe litoral nu a fost pe placul bărbatului. De la discuţii în contradictoriu şi până la violenţă nu a mai fost decât un pas. De altfel, aşa s-a şi ajuns la această tragedie.

Familia crede că bărbatul ar fi premeditat totul

Se pare că tânăra s-a întors de pe litoral acasă pentru a rezolva o dispută o avea legată de copil. Acesta ar fi chemat-o în spatele casei, acolo s-ar fi năpustit asupra ei. Arma crimei fiind un topor. După ce ar fi comis crima, bărbatul a ieşit în curte, acolo unde i-a aşteptat pe poliţişti. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore şi urmează să fie dus în faţa instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Vezi și

Acesta nu a dorit să declare nimic în faţa anchetatorilor, dar familia crede că ar fi premeditat totul. Ancheta este în plină desfăşurare, a fost deschis dosar penal pentru omor calificat.

Angela Bertea Like

Curioasă din fire, îmi place să pun întrebări și să obțin răspunsuri. Pe unele le obțin mai ușor și repede, pe altele mai dificil. Dar, îmi place și să insist, ceea ce mă conduce spre ceea ce vreau să obțin.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Ea este Diana, tânăra din Buzău omorâtă cu toporul de iubit pentru că voia să muncească. Decizia care i-a fost fatală