Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ploile au făcut ravagii în Buzău. Un muzeu, o grădiniţă, blocuri şi mai multe case, inundate. Trei localităţi au rămas fără curent

Un muzeu, o grădiniţă, subsolurile mai multor blocuri de locuinţe şi gospodării din municipiul Bacău au fost inundate în urma ploilor torenţiale din ultimele ore. Autorităţile anunţă că nu sunt drumuri blocate şi nici nu au fost semnalate victime. Trei localităţi au rămas, temporar, fără alimentare cu energie electrică, avariile fiind remediate, potrivit News.ro.

de Redactia Observator

la 14.09.2024 , 17:24

Ploile au făcut ravagii în Buzău. Un muzeu, o grădiniţă, blocuri şi mai multe case, inundate. Trei localităţi au rămas fără electricitate Ploile au făcut ravagii în Buzău. Un muzeu, o grădiniţă, blocuri şi mai multe case, inundate. Trei localităţi au rămas fără electricitate - ISU Buzău

„Ca urmare a fenomenelor meteorologice manifestate, în data de 14 septembrie a.c, începând cu ora 08:00, când a avut loc schimbul de efective şi până la ora 16:00, s-a intervenit în următoarele situaţii: evacuarea apei din 4 curţi inundate din municipiul Bacău; evacuarea apei dintr-un beci inundat din municipiul Bacău; evacuarea apei din subsolul Complexului Muzeal de Ştiinţe ale Naturii Bacău; evacuarea apei din demisolul Grădiniţei Crai Nou din Bacău; evacuarea apei din 6 subsoluri de bloc din municipiul Bacău” arată bilanţul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bacău.

Ploile au făcut bagube în Buzău

Pompierii au acţionat de asemenea pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism şi salvarea unei persoane blocată în maşină din comuna Blăgeşti, satul Blăgeşti.

Articolul continuă după reclamă

În misiunile de înlăturare a fenomenelor hidrometeorologice sunt angrenaţi 37 de pompieri militari, care folosesc 15 mijloace de intervenţie.

Oficialii ISU precizează că n au fost situaţii care să impună evacuarea populaţiei şi nu există localităţi izolate şi nici drumuri blocate.

Localităţile Brad, Dumbrava şi Iteşti au rămas temporar fără alimentare cu electricitate, la ora transmiterii acestei ştiri avariile produse pe reţeaua de furnizare a energiei electrice fiind remediate.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Ploile au făcut ravagii în Buzău. Un muzeu, o grădiniţă, blocuri şi mai multe case, inundate. Trei localităţi au rămas fără curent