Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Femeia găsită carbonizată la Robeasca, în Buzău, ar fi fost ucisă de propriul soţ. Suspiciuni de crimă după incendiu

Tragedie într-o comună din Buzău: o femeie de 60 de ani a murit în casa cuprinsă de flăcări, iar anchetatorii cred că flăcările ar fi fost puse intenţionat. Principalul suspect este soţul acesteia, un bărbat de 70 de ani care obişnuia să consume alcool. Anchetatorii încearcă acum să afle dacă acesta a ucis-o pe femeie în timpul unui scandal şi ar fi încercat să-şi acopere urmele incendiind casa. Atenție urmează detalii cu un puternic impact emoțional. 

de Redactia Observator

la 10.09.2024 , 14:08

Incidentul şocant a avut loc în localitatea Robeasca din județul Buzău.

O ipoteză a anchetatorilor ar fi că femeia de 60 de ani a devenit ţinta soţului ei în urma unei discuţii în contradictoriu. Furios, acesta ar fi dat foc casei în care locuia împreună cu victima, dar şi cu fratele acesteia, un bărbat imobilizat la pat. Vecinii au fost cei care au dat alarma, speriaţi de fumul negru care ieşea pe fereastră.

Vecin: Am văzut de la mine din curte cum ardea, ieşea fum pe geam.

Vezi și

Vecin: Din cauza băuturii aveau scandal în permanenţă în casă la ei. Restul cu lumea, n-avea treabă. A ameninţat în multe rânduri că o omoară şi îi dă foc la casă.

Pe acelaşi subiect

Dosar penal pentru omor, după incendiul din Robeasca

Autorităţile au intervenit imediat, dar pentru femeie nu au mai putut face nimic.  

Marian Găman, ISU Buzău: La momentul sosirii la locul intervenţiei casa ardea generalizat pe o suprafaţă de aproximativ 80 de metri pătraţi. Am constatat că una dintre persoanele care au fost surprinse de incendiu a fost carbonizată, celelalte două având nevoie de îngrijiri medicale.

Adriana Bunilă, purtător de cuvînt Spitalul Județean Buzău: Bărbatul în vârstă de 66 de ani a suferit o intoxicaţie cu fum şi multiple escoriaţii la nivelul membrelor, iar cealaltă victimă, bărbatul de 70 de ani a suferit o arsură prin flacără de gradul II la nivelul membrului superior bilateral şi la faţă.

Cei doi bărbaţi sunt în stare stabilă, iar cel suspectat că a dat foc casei va rămâne internat. Ancheta va stabili dacă soţia lui a murit înainte sau după ce casa a ars.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Evenimente » Femeia găsită carbonizată la Robeasca, în Buzău, ar fi fost ucisă de propriul soţ. Suspiciuni de crimă după incendiu