Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un tânăr din Gorj, mort într-un accident rutier, jefuit după impact. Hoţii au furat peste 20.000 de lei

Polițiștii din Gorj fac cercetări după ce duminică au fost sesizați de un bărbat că din mașina fiului său de 20 de ani, care a murit în urma unui accident, au fost furați peste 20.000 de lei.

de Redactia Observator

la 16.09.2024 , 11:38

Un tânăr din Gorj, mort într-un accident rutier, jefuit după impact. Hoţii au furat peste 20.000 de lei

Potrivit IPJ Gorj, polițiștii din orașul Novaci au fost sesizați duminică prin plângere de un bărbat de 48 de ani cu privire la faptul că, în cursul nopții, fiul său de 20 de ani a fost implicat într-un accident soldat cu decesul acestuia, iar, imediat după producerea evenimentului rutier, din autoturismul implicat în accident ar fi fost sustrasă suma de 20.600 lei de persoane necunoscute.

Jefuit după moarte

Polițiștii au deschis un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc fapta, identificarea persoanei sau persoanelor bănuite și luarea măsurilor legale.

Articolul continuă după reclamă

Polițiștii au stabilit că în noaptea de sâmbătă spre duminică, în timp ce un tânăr de 20 de ani, din orașul Novaci, conducea un autoturism, pe DN 67 Poienari, ar fi pierdut controlul volanului și ar fi intrat într-un copac de pe partea stângă a sensului de mers.

În urma impactului tânărul a decedat. Și în acest caz, polițiștii fac cercetări într-un dosar pentru ucidere din culpă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Un tânăr din Gorj, mort într-un accident rutier, jefuit după impact. Hoţii au furat peste 20.000 de lei