Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Inundaţie la maternitatea Bega, inaugurată de câteva zile. Apa a început să curgă în paturile gravidelor. Infirmierele, nevoite să intervină cu găleţi şi prosoape

Sunt probleme cu acoperişul la maternitatea nou-nouţă din Timişoara, cea care a costat nu mai puţin de 20 de milioane de euro! La etajul patru al clădirii a început să plouă, la propriu, în paturile gravidelor. Asta după ce, la câteva zile de la inaugurarea cu mare fast, instalaţia de aer condiţionat a dat primele rateuri. 

de Iulia Pop

la 16.09.2024 , 14:14

Prin plafoniere ori prin tâmplăria de la geamuri, aşa a intrat apa în noua maternitate din România, singura construită după 1990. Infirmierele s-au dotat cu găleţi şi cârpe şi aşa au reuşit să facă faţă acestui weekend extrem de ploios. Conducerea Spitalului Judeţean din Timişoara, de care aparţine maternitatea Bega confirmă problema şi susţine că a semnalat-o deja Consiliului Judeţean Timiş. CJ a supravegheat şantierul şi a făcut şi recepţia.

Plouă prin acoperiş în maternitatea nouă

Clădirea este în garanţie pentru 5 ani, iar constructorul a fost deja somat să vină pentru reparaţii. O scurgere pluvială de pe terasa circulantă a etajului patru s-a înfundat, cel mai probabil din cauza unui viciu de proiectare.

Vezi și

20 de milioane de euro au fost investiţi în maternitate, bani europeni de la bugetul de stat şi de la bugetul Consiliului Judeţean. 

Nu sunt singurele probleme la această unitate sanitară . La 24 de ore de la inaugurare, pe unul din holuri au apărut bălţi după ce un aparat de climatizare a cedat. 

Iulia Pop Like

Îmi place să știu. Pun întrebări, și cer, imperios, răspunsuri! Îmi place să ascult. Sincer, uneori de atât e nevoie! Îmi place să scriu. Sunt perfecționistă și “lupt” pentru fiecare cuvânt din știre! Îmi place să zâmbesc.

Întrebarea zilei
Aţi fost victima unei încercări de fraudare?
Observator » Evenimente » Inundaţie la maternitatea Bega, inaugurată de câteva zile. Apa a început să curgă în paturile gravidelor. Infirmierele, nevoite să intervină cu găleţi şi prosoape