Antena Meniu Search
x

Ea este femeia din Târgu Jiu care şi-a ucis iubitul, apoi i-a dat foc. Au fost surprinse imagini pe camerele de supraveghere

O crimă înfiorătare a avut loc marţi seara într-un apartament din Târgu Jiu. O femeie de 38 de ani i-a tăiat gâtul iubitului, după care a dat foc locuinţei, în încercarea de a-şi ascunde fapta.

Ea este femeia din Târgu Jiu care şi-a ucis iubitul, apoi i-a dat foc. Au fost surprinse imagini pe camerele de supraveghere - gorj-domino.ro

O crimă înfiorătare a avut loc marţi seara într-un apartament din Târgu Jiu. O femeie de 38 de ani i-a tăiat gâtul iubitului, după care a dat foc locuinţei, în încercarea de a-şi ascunde fapta.

Carmen Loredana Martins, în vârstă 38 de ani, din Târgu-Jiu, a fost reţinută, în această dimineaţă, pentru omor. Femeia este acuzată că i-a tăiat gâtul iubitul ei, un bărbat de 47 de ani, din Dâmboviţa, în timp ce se aflau în apartamentul acesteia de pe strada Comuna din Paris. 

După ce comis oribila faptă, femeia a dat foc locuinţei.

"Din cercetările efectuate până în prezent a rezultat că, la data de 8 ianuarie, la orele 21.19, a fost sesizat telefonic Serviciul Național de Urgență 112, cu faptul că la un apartament situat pe strada Comuna din Paris, din municipiul Târgu-Jiu, a izbucnit un incendiu.

Din verificări s-a constatat că moartea persoanei a fost violentă, s-a datorat hemoragiei externe produsă prin secționarea vaselor mari ale gâtului, victima prezentând două plăgi tăiate înțepate la nivelul cervical anterior paramedian stânga, una de un centimetru, profundă, plăgile putând fi produse prin lovire cu corp tăietor înțepător, posibil cuțit, având legătură directă de cauzalitate cu decesul. Decesul victimei se datorează înjunghierii cu cuțitul de către suspecta Martins Carmen Loredana.

Au fost surprinse și imagini pe camera video, amplasată de casa scării de la parter, precum și de către un alt martor cu telefonul mobil", a precizat Cristina Ciobanu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Gorj. 

Pe numele femeii mai sunt înregistrate și alte cazuri de violență. În anul 2015, Loredana a fost internată pentru o perioadă la Spitalul de Psihiatrie Jebel din Timiș.

Filmul crimei din Târgu Jiu

Cu câteva ore înainte de incendiu, un vecin a sunat la 112 pentru a anunța că în apartamentul cu pricina are loc un conflict. Polițiștii s-au deplasat la fața locului și au constatat că bărbatul ar fi fost agresat de femeia de 38 ani, proprietara apartamentului.

Bărbatul a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, dar nu a rămas internat, ci s-a întors la locuința de pe strada Comuna din Paris. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru lovire sau alte violențe.

După doar câteva ore, însă, bărbatul a fost găsit mort în apartamentul cuprins de flăcări. 

Victima re 47 ani și este din comuna Mogoșoaia, județul Dâmbovița.

Carmen Loredana Martins a fost reținută pentru 24 de ore, existând suspiciunea că și-a omorât concubinul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Ea este femeia din Târgu Jiu care şi-a ucis iubitul, apoi i-a dat foc. Au fost surprinse imagini pe camerele de supraveghere