Antena Meniu Search
x

Galerie foto Ea este poliţista care s-a sinucis acasă. Cu doar câteva ore înainte, Ceclia îşi ducea copiii la şcoală

Şi-a dus copiii la şcoală ca şi cum nimic nu anunţa tragedia ce avea să urmeze. Revenită acasă, Cecilia avea în cap doar un gând: acela de a-şi încheia socotelile cu viaţa. Fără să ezize, a folosit arma din dotare şi a tras. Zgomotul împuşcăturii a fost auzit de vecini, care i-au alertat pe poliţişti.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 13:08

Medicii sosiţi la faţa locului nu au mai putut decât să constate decesul femeii de doar 36 de ani. Cu doar o zi înainte, poliţista poșta fotografii pe pagina sa de Facebook de la o petrecere, unde părea extrem de fericită şi liniştită. Surse din anchetă spun însă că după acest eveniment, tânara ar fi avut o discuție în contradictoriu cu soțul, pe fondul geloziei acestuia, informează Mediafax.

S-a împuşcat după ce şi-a dus copii la şcoală

Polițista s-a împușcat la nivelul capului, iar în apropierea sa a fost găsită arma, care va trebui expertizată. Cel mai probabil este arma de serviciu.

Polițista a fost angajată la Inspectoratul de Poliție al județului Buzău în urma absolvirii Școlii de Poliție, în anul 2009.

"Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis, în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău.  Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina.  În cauză, se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia", spune IPJ Buzău.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Evenimente » Ea este poliţista care s-a sinucis acasă. Cu doar câteva ore înainte, Ceclia îşi ducea copiii la şcoală