Antena Meniu Search
x

O poliţistă din Buzău s-a sinucis acasă cu pistolul din dotare. Era mamă a doi copii

O poliţistă de la IPJ Buzău s-a sinucis, luni, cu pistolul din dotare, la locuinţa sa.

de Redactia Observator

la 31.10.2022, 12:26

O poliţistă din Buzău s-a sinucis acasă cu pistolul din dotare - sansanews.ro

Conform primelor informaţii, poliţista se afla în timpul serviciului, dar incidentul a avut loc la domiciliul său din cartierul Dorobanţi din municipiul Buzău.

Reprezentanţii IPJ Buzău au confirmat incidentul, precizând că ancheta este în desfăşurare. Poliţista era angajată la Secţia Poliţie Rurală Mărăcineni.

În urmă cu puțin timp, surse oficiale au confirmat decesul femeii. Polițista avea 36 de ani, era căsătorită și mama a doi copii. Ea absolvise, în 2009, Școala de Agenți de Poliție de la Câmpina.

Ce spun poliţiştii 

Pe acelaşi subiect

Astăzi, în jurul orei 11.00, polițiștii din Buzău au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie s-a sinucis, în timp ce se afla în apartamentul de domiciliu, într-un bloc de locuințe, din municipiul Buzău. 

Imediat după sesizare, polițiștii s-au deplasat la fața locului, stabilind că este vorba de o femeie în vârstă de 36 de ani, încadrată ca agent de poliție la Inspectoratul de Poliție Județean Buzău, începând cu anul 2009, absolventă a Școlii de Agenți de Poliție „Vasile Lascăr" Câmpina. 

În cauză, se va întocmi dosar penal pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, în acest scop urmând a se efectua necropsia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » O poliţistă din Buzău s-a sinucis acasă cu pistolul din dotare. Era mamă a doi copii