Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este tânăra mămică din Sântana înjunghiată în gât. Fata a fost ucisă cu patru lovituri de cuţit de tatăl copilului ei, un băiat de 19 ani

Ieri, o nouă tragedie fără margini s-a produs în vestul ţării. O tânără mamă din Arad, în vârstă de numai 16 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de tatăl copilului ei, un tânăr cu trei ani mai mare.

de Redactia Observator

la 01.06.2018 , 11:23

Ieri, o nouă tragedie fără margini s-a produs în vestul ţării. O tânără mamă din Arad, în vârstă de numai 16 ani, a fost ucisă cu sânge rece chiar de tatăl copilului ei, un tânăr cu trei ani mai mare.

Crima a avut loc ieri, în jurul orei 13.30, pe strada Romanței din orașul arădean Sântana.

Isac Negru, de 19 ani, şi-a înjunghiat violent iubita, aplicându-i patru lovituri de cuţit în gât. Din păcate, medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru fată, care a murit în urma pierderii unei cantități mari de sânge.

Articolul continuă după reclamă

Imediat după atac, băiatul a fugit și s-a ascuns în podul dispensarului. După numai o oră de la comiterea crimei, poliţiştii l-au găsit pe tânăr şi l-au reţinut pentru 24 de ore.

Astăzi, va fi prezentat judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

"Regele are o singură regină!"

Agresorul, căruia prietenii îi spuneau Robin, părea să fie fericit alături de iubita lui minoră cu care avea și un băiețel de 8 luni. În utima perioadă, spun apropiații, cei doi chiar au călătorit împreună în Portugalia.

Iar tânăra mamă părea îndrăgostită de criminal. Pe Facebook, ultima postare a tinerei de 16 ani este destul de sugestivă: „Regele are o singură regină și restul sunt doar niște sclave”. 

Până la această oră, nimeni nu ştie ce a declanşat furia criminală a băiatului.

Un martor a declarat pentru presa locală că “nu l-am văzut așa agresiv, să se bată cu ea. Nu știu ce i-a bagat diavolul în cap pentru că ținea la ea, ținea la copil. A fost cu ea în Portugalia, au venit înapoi, nu se certau așa, aiurea. Acum nu știu ce s-a întâmplat cu ei”.

Vecinii celor doi spun însă că Robin “era agresiv”. Cei doi tineri locuiau împreună, iar adesea se certau pentru că el ar fi fost gelos.

Isac Negru va fi prezentat astăzi judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru omor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Ea este tânăra mămică din Sântana înjunghiată în gât. Fata a fost ucisă cu patru lovituri de cuţit de tatăl copilului ei, un băiat de 19 ani