Antena Meniu Search
x

Video Observator, ediţie specială din noaptea de Înviere, LIVE pe Antena 1 şi AntenaPLAY de la ora 23.45

În inima Bucureştiului, la Mănăstirea Radu Vodă, unul dintre cele mai încărcate de istorie locuri din ţara noastră, este totul pregătit pentru slujba de Înviere. Biserica albă, primenită de sărbătoare, înconjurată de flori şi de linişte, îşi aşteaptă, ca în fiecare an, miile de credincioşi. Vom fi şi noi acolo. Colegii mei Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru vor prezenta ediţia specială, iar Mihaela Călin ne va aduce vestea Învierii lui Hristos.

Mihaela Călin
de Mihaela Călin

la 15.04.2023, 19:32

Vezi și

Toate cele ce trebuie rânduite pentru slujba din seara aceasta sfântă sunt deja la locul lor, puse de mâinile harnice ale călugărilor de aici. Slujba Canonului Învierii începe la ora 23:30 şi va fi ţinută de soborul Mănăstirii Radu Vodă, în frunte cu părintele stareţ Nectarie Şofelea, iar la ora 12 credicioşii vor primi lumina adusă de la Ierusalim. Slujba de Înviere, Utrenia şi Sfânta Liturghie, vor continua până în jur de ora 4 dimineaţa.

Sfintele Paşti vor şi împărţite imediat după ce se dă lumina, sunt pacheţele deja pregătite. Iar dacă nu puteţi ajunge în noapte aceasta la slujbă, sunt oameni care poate lucrează, oameni cu sănătatea mai şubredă, veniţi la slujba de mâine. De la ora 12 la 13:30 se ţine a doua Înviere. Eu rămân aici să iau lumină şi să vă povestesc, de la ora 23:45, la Observator, despre cum se simt aici, la Mănăstirea Radu Vodă, iertarea şi iubirea lui Dumnezeu. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Observator, ediţie specială din noaptea de Înviere, LIVE pe Antena 1 şi AntenaPLAY de la ora 23.45