Antena Meniu Search
x

Ediţie specială la Observator, de 1 decembrie

De Ziua Naţională a României, Observatorul vine cu o ediţie specială, de sărbătoare.

Ediţie speciala de 1 decembrie, la Observator Vezi și

De Ziua Naţională a României, Observatorul vine cu o ediţie specială, de sărbătoare. Cu noi veţi urmări în direct cea mai mare paradă militară de 1 decembrie şi veţi cunoaşte eroi şi oameni din #RoMândria.

Atmosfera de sărbătoare începe odată cu Observatorul Matinal. De la ora 06.00, Valentin Butnaru şi Olivia Păunescu vă dezvăluie oameni şi simboluri cu care românii se mândresc şi vă prezintă protagoniştii paradei militare de 1 decembrie. La ora 07.00, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici ne vor prezenta, într-o transmisie în direct, extraordinara poveste a unui personaj prezent la peste 20 de parade de 1 decembrie.

Ediţie specială pentru Parada Militară de 1 decembrie

La ora 10.30 debutează ediţia specială a Observatorului, dedicată paradei militare de Ziua Naţională. De la Arcul de Triumf, Octavia Geamănu şi Daniel Osmanovici ne oferă, împreună cu invitaţii lor, toate detaliile de defilarea celor 3.500 de militari, care va putea fi urmărită integral. Iar reporterul special Sonia Simionov va prezenta momente spectaculoase din elicopter.

Din studioul Observatorului, Olivia Păunescu şi Valentin Butnaru vă întâmpină alături de invitaţii Horia Brenciu şi Maria Buză, dar şi Nea Mărin şi fiica sa, Larisa. Vom transmite live şi din oraşul Alba Iulia, dar şi din alte regiuni ale ţării.

Observatorul orei 16.00 de 1 decembrie

La Observatorul orei 16.00 veţi simţi atmosfera de sărbătoare de la o petrecere în stil tradiţional, lângă Bucureşti şi vom merge împreună cu reporterul Sergiu Cora în Bucovina pentru a vedea cum e celebrată acolo Ziua Naţională. Vom face cunoştinţă cu femeile scafandru ale României, vom vedea femeile-poliţist în rol de mame. şi

Observatorul orei 19.00 de Ziua Naţională a României

De 1 decembrie, Andreea Berecleanu vă prezintă la Observatorul orei 19.00 oameni care ne fac să ne simţim mândri, eroi, dar şi români simpli, ale căror păreri întotdeauna contează. Vom petrece alături de românii care, în minivacanţa de Ziua Naţională au urcat în staţiunile din munţi sau care au ales să celebreze în stil tradiţional. Un întreg maraton de transmisiuni în direct şi reportaje spectaculoase, va contura un tablou complet a marii sărbători a românilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Ediţie specială la Observator, de 1 decembrie