Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ei sunt cei doi adolescenţi care l-au ucis pe taximetristul din Lugoj, apoi l-au abandonat într-o pădure (Video)

Autorii crimei sângeroase comise în urmă cu mai bine de o săptămână în comuna timişeană Darova au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

de Redactia Observator

la 24.06.2018 , 14:25

Autorii crimei sângeroase comise în urmă cu mai bine de o săptămână în comuna timişeană Darova au fost reţinuţi pentru 24 de ore sub acuzaţia de omor calificat.

Observator.tv publică primele imagini cu cei doi adolescenţi, unul de 17 ani și unul de 15 ani, acuzaţi că au ucis un taximetrist din Lugoj, abandonându-i apoi cadavrul la marginea unei păduri de lângă Sinersig.

Cei doi au fost scoşi astăzi din arestul IPJ Timiş şi duşi la Parchet.

Articolul continuă după reclamă
Pe acelaşi subiect

Reamintim că polițiștii din Timiş au intrat, ieri după-amiază, în stare de alertă după ce în pădurea de lângă Sinersig a fost găsit cadavrul unui bărbat, care intrase în putrefacție. În urma verificărilor s-a stabilit că persoana decedată era un taximetrist din Lugoj.

Bărbatul era dat dispărut de aproape o săptămână, nemaifiind văzut din noaptea de 12 spre 13 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova.

Anchetatorii au stabilit că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenţi, unul de 17 ani și unul de 15 ani. 

Cel de 17 ani l-a lovit din spate cu cuțitul în gât și apoi în zona feței. Au dus cadavrul în pădure și l-au abandonat. I-au luat telefonul mobil, banii – aproximativ 200 lei, și mașina, apoi au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul.

S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină. Au abandonat autoturismul în zona Parcului Copiilor, după care s-au întors la Darova. 

Poliţiştii i-au identificat pe cei doi autori ai crimei şi i-au audiat în noaptea de sâmbătă spre duminică, aceştia fiind reţinuţi pentru 24 de ore pentru omor calificat.

Cazul a fost preluat de un procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş.

Astăzi, primarul localităţii timişene Darova, Sorin Tilihoi, a anunţat pe Facebook că momentul în care taximetristul este ucis de cei doi adolescenţi a fost suprins de camerele de supraveghere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Ei sunt cei doi adolescenţi care l-au ucis pe taximetristul din Lugoj, apoi l-au abandonat într-o pădure (Video)