Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Şocant! Doi copii au omorât un taximetrist, într-un sat din Timiş. L-au înjunghiat, i-au dat foc într-o pădure, apoi i-au furat maşina

Crimă şocantă într-un sat din Timiş. Un taximetrist din Lugoj, dispărut de mai bine de o săptămână, a fost găsit mort, la marginea unei păduri din zona localităţii Sinersig. Doi adolescenţi, posibilii autori, au fost deja identificați şi duşi la audieri. 

de Redactia Observator

la 24.06.2018 , 12:25

Actualizare 9:58 - În urma cercetărilor, poliţiştii de la Biroul de investigare a criminalităţii au reuşit să-i prindă pe cei doi suspecţi care ar fi comis crima. Este vorba despre doi adolescenţi de 15 şi 17 ani, ambii din Darova. Cei doi au fost reţinuti şi urmează să ajungă în faţa judecătorilor din Timişoara.

Cercetările au mai scos la iveală faptul că trupul taximetristului nu a fost incendiat, aşa cum se credea iniţial, ci se afla în stare avansată de putrefacţie. Potrivit lugojinfo.ro, procurorii cer arestarea pentru 30 de zile a celor doi minori care şi-au recunoscut fapta. 

De asemenea, maşina taximetristului a fost găsită în Timişoara, noaptea trecută.

Articolul continuă după reclamă

Ştirea iniţailă:

Pe acelaşi subiect

Crimă şocantă într-un sat din Timiş. Un taximetrist din Lugoj, dispărut de mai bine de o săptămână, a fost găsit mort, la marginea unei păduri din zona localităţii Sinersig. Doi adolescenţi, posibilii autori, au fost deja identificați şi duşi la audieri. 

Cadavrul taximetristului, carbonizat de la brâu în sus, a fost descoperit de un bărbat care a sunat imadiat la 112.

Imemdiat, la faţa locului au ajuns mai multe echipaje de politie, dar şi criminalisti care au demarat cercetările în acest caz. Din primele informaţii, omul a fost ucis cu bestialitate, i s-a dat foc la marginea pădurii, apoi i s-a furat maşina.  

Pe taximetrist nu-l mai văzuse nimeni din noaptea de 12 iunie, când a plecat la o comandă în comuna Darova.

Surse din anchetă susţin că în momentul în care a ajuns la comandă, șoferul era așteptat de doi adolescenţi, unul de 17 ani și unul de 15 ani. 

Cel de 17 ani l-a locvit din spate cu cuțitul în gât și apoi în zona feței. Au dus cadavrul în pădure şi i-au dat foc. I-au luat șoferului telefonul mobil, banii - aproximativ 200 lei, și mașina. 

Au plecat la Timișoara, unde au vândut telefonul. S-au plimbat cu taxiul până au rămas fără benzină și l-au abandonat în zona Parcului Copiilor, după care s-au întors la Darova. 

Adolescentul de 17 ani era cercetat într-un alt dosar penal pentru loviri și alte violențe.

Suspecții au fost ridicați și duși pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș fiind cercetați pentru omor calificat.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aveţi încredere să cumpăraţi ciuperci din piaţă?
Observator » Evenimente » Şocant! Doi copii au omorât un taximetrist, într-un sat din Timiş. L-au înjunghiat, i-au dat foc într-o pădure, apoi i-au furat maşina