Antena Meniu Search
x

El este presupusul ucigas al doctoriței Orsolya Benedek, din Târgu Mureș

Bara Barni, în vârstă de 27 de ani, e principalul suspect în cazul morții medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureș. Individul, care e în custodia poliției, ar fi fost chiar iubitul doctoriței.

Update - Bara Barni, individul suspectat că a ucis-o pe Orsolya Benedek, e în arest preventiv, pentru 29 de zile, sub acuzația de omor.

Bara Barni, în vârstă de 27 de ani, e principalul suspect în cazul morții medicului Orsolya Benedek, din Târgu Mureș. Individul, care e în custodia poliției, ar fi fost chiar iubitul doctoriței.

Bara Barni este personajul-cheie în cazul dispariției și morții medicului Orsolya Benedek. Individul în vârstă de 27 de ani ar fi avut o relație cu doctorița Benedek, fost voluntar SMURD și, lector al UMF Târgur Mureș.

Pe acelaşi subiect

Tânărul locuiește în comuna Corunca din Județul Mureș, la adresa unde, de altfel, a fost găsit cadavrul femeii. Vecinii spun că Bara Barni s-a mutat acolo de puțin timp și stătea cu chirie.

Individul e însurat și are un copil, spun localnicii. Însă soția l-ar fi părăsit de câteva săptămâni. Se pare că bărbatul era violent și își agresa nevasta, iar acesta ar fi motivul pentru care ea a plecat, mai spun vecinii. Astfel că, de ceva vreme, Barni locuia singur.

Unii localnici spun că, în urmă cu ceva vreme, individul ar fi fost coleg de serviciu cu tatăl Orsolyei și așa s-ar fi cunoscut cei doi. Dar informația nu a putut fi confirmată.

Tânărul a fost identificat joi de polițiștii mureșeni, drept persoana implicată în dispariția medicului Orsolya Benedek. Anchetatorii l-au reținut și au descins la casa din Comuna Corunca. Acolo au găsit, într-o fântână, cadavrul doctoriței.

Suspectul ar fi luat-o pe Orsolya Benedek cu o dubă, din parcarea unui centru comercial din Târgu Mureș, în urmă cu o săptămână. Presa locală spune că între cei doi ar fi fost o ceartă, iar individul ar fi lovit-o pe doctoriță care ar fi căzut și ar fi murit în urma rănirii.

Individul va sta 29 de zile în arest preventiv. Procurorii mureșeni îl acuză de omor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » El este presupusul ucigas al doctoriței Orsolya Benedek, din Târgu Mureș