Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video El este românul împuşcat în cap, pe malul Dunării, de poliţiştii de frontieră bulgari. Bărbatul este în stare critică

Un român a fost împuşcat în cap de polițiștii de frontieră bulgari, după ce a trecut graniţa ilegal. Bărbatul ar fi fost prins, împreună cu fiul său, la furat de lemne. Acesta a supravieţuit, şi a fost transportat de urgenţă la spital.

de Bogdan Dinu

la 04.10.2024 , 14:07

Totul s-a întâmplat seara trecută, în jurul orei 19.30, pe un ostrov bulgăresc. Pentru că Dunărea a scăzut foarte mult, distanţa de pe malul românesc până pe cel vecin este doar de câţiva metri, astfel că  bărbatul de 49 de ani şi fiul său de 19 ani au traversat ilegal.

Român împuşcat în cap de poliţiştii de frontieră bulgari. Bărbatul este în stare gravă

Poliţiştii bulgari de frontieră au fost sesizaţi, iar în momentul în care unul dintre ei - tatăl - a încercat să fugă, acesta a fost prins de agenţi şi împuşcat. Pompierii români au intervenit rapid, l-au scos cu o barcă pe malul românesc, de unde a fost dus la spital cu o ambulanţă SMURD. 

Vezi și

Potrivit medicilor, starea sa este una gravă, fiind împuşcat în zona capului. Bărbatul a fost transferat la Spitalul Universitar din Bucureşti.

În tot acest timp, rudele sunt revoltate de ce s-a întâmplat. Vor să îşi găsească cumva dreptatea şi să înţeleagă de ce poliţiştii de frontieră bulgari au luat decizia de a-l împuşca. Ancheta urmează, cel mai probabil, să fie deschisă şi de poliţiştii de frontieră români. Rămâne de văzut dacă şi ministerul român de Externe se va implica în vreun fel în toată această situaţie.

Bogdan Dinu Like

Bogdan Dinu s-a alăturat echipei Observator în anul 2020. În prezent activează în cadrul redacției Antena1 ca reporter de eveniment și investigații specializat în domeniul afacerilor interne.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » El este românul împuşcat în cap, pe malul Dunării, de poliţiştii de frontieră bulgari. Bărbatul este în stare critică