Antena Meniu Search
x

El este tânărul găsit spânzurat în arestul IPJ Dolj. Familia acuză că ar fi fost bătut şi că ar avea coastele rupte

Moarte suspectă în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. Sebi, un tânăr de 28 de ani, a fost găsit spânzurat în celulă. Cu mai puţin de o oră înainte, încercase să evadeze. Poliţiştii l-au resuscitat până la sosirea echipajelor medicale, însă toate eforturile au fost în zadar. Pe de altă parte, familia băiatului susţine că acesta ar fi fost bătut şi că ar avea coastele rupte, potrivit surselor Observator.

de Redactia Observator

la 14.01.2024, 11:44

Bărbatul de 28 de ani a apucat să stea o zi după gratii. Joi seara a fost reţinut pentru tâlhărie. Iar vineri a ajuns în faţa judecătorului, care a decis să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Cosmina Balint, reporter Observator: În timp ce era dus înapoi spre centrul de detenţie, bărbatul a sărit din autospeciala poliţiştilor şi a încercat să fugă. Era ora 20:00. N-a apucat să ajungă departe: agenţii l-au prins imediat şi au continuat drumul spre arest, încă trei kilometri. La ora 20:43, paznicii l-ar fi găsit spânzurat.

Cosmin Andreica, preşedinte Europol: S-a folosit de postul telefonic fix, de cablul receptorului postului de telefonie fixă pe care îl avea în celulă.

Astfel de telefoane ar fi montate în toate celulele din arestul preventiv.

Pe acelaşi subiect

Cosmin Andreica, preşedinte Europol: Din păcate, astfel de cazuri pot avea loc pentru că e imposibil să asiguri câte un poliţist pentru fiecare celulă.

Poliţiştii doljeni au încercat să-l resusciteze pe deţinut până la sosirea unei ambulanţe. Nici ei, nici medicii care au venit nu au reuşit să-l readucă la viaţă.

Tânărul ar fi furat maşina unui taximetrist

Bărbatulul nu ar fi avut un istoric de boli psihice, spun surse Observator. Poliţiştii l-au prins a doua zi după ce ar fi furat maşina unui taximetrist, în cel mai aglomerat cartier al Craiovei. Martorii spun bărbatul s-a apropiat de automobilul care staţiona, l-a scos cu forţa pe şofer, după care s-a urcat la volan şi a plecat în goană.

Cazul morţii în arest este anchetat acum de un procuror criminalist într-un dosar penal pentru omor. O altă anchetă va stabili dacă poliţiştii care îl păzeau pe deţinut sunt vinovaţi de neglijenţă în serviciu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » El este tânărul găsit spânzurat în arestul IPJ Dolj. Familia acuză că ar fi fost bătut şi că ar avea coastele rupte