Antena Meniu Search
x

Un tânăr din Craiova s-a spânzurat cu cablul de la telefon, în arestul poliţiei. Încercase să evadeze din autospecială în timp ce era dus în arest pentru furtul unei maşini

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Craiova, s-a sinucis în arestul din cadrul IPJ Dolj, după ce anterior evadase și a fost prins. Bărbatul s-a spânzurat cu cablul de la telefonul din încăpere. Craioveanul fusese reţinut după ce, pe 10 ianuarie, a agresat un taximetrist, i-a furat maşina, s-a plimbat cu ea, apoi a abandonat-o.

de Redactia Observator

la 13.01.2024, 12:55

Un tânăr din Craiova s-a sinucis în arestul din cadrul IPJ Dolj
Un tânăr din Craiova s-a sinucis în arestul din cadrul IPJ Dolj

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj au anunţat că vineri seara, un bărbat de 28 de ani, care fusese arestat preventiv, a încercat să evadeze din maşina de poliţie în timp ce era tranportat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă.

Acesta a fost prins imediat de polițiști și încarcerat. Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la evadare.

„Ulterior, în jurul orei 20.43, polițiștii Centrului de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Dolj s-au sesizat cu privire la faptul că tânărul a fost găsit spânzurat. Polițiștii au început imediat manevrele de resuscitare, la fața locului fiind solicitată o ambulanță. Și după sosirea cadrelor medicale a fost continuată resuscitarea, din nefericire fiind constatat decesul tânărului”, transmite, sâmbătă, Poliția Dolj.

Tânărul furase un taxi

Pe acelaşi subiect

Cu două seri în urmă, pe 10 ianuarie, tânărul a agresat un şofer de taxi, i-a furat maşina apoi a abandonat-o. 

"În seara zilei de ieri, 11 ianuarie, un tânăr de 28 de ani, din municipiul Craiova a fost reţinut de poliţişti ai Secţiei 5 Poliţie Craiova, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de tâlhărie calificată şi furt calificat.

În fapt, în seara zilei de 10 ianuarie a.c., în jurul orei 22.18, poliţiştii au fost sesizaţi cu privire la faptul că, un bărbat, de 34 de ani, din municipiul Craiova ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută, fiindu-i sustras şi autoturismul acestuia folosit în regim de taxi.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului l-au identificat pe bărbatul de 34 de ani, stabilindu-se că o persoană necunoscută l-ar fi agresat fizic şi extras din autoturism, pe care ulterior l-a sustras, abandonându-l pe o stradă din municipiului Craiova.

În cauză, sub directa coordonare a procurorului de caz, a fost desfășurat un complex de activități investigativ-operative, fiind indentificat un tânăr, de 28 de ani, din municipiul Craiova, bănuit de comiterea faptelor", potrivit Poliţiei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Evenimente » Un tânăr din Craiova s-a spânzurat cu cablul de la telefon, în arestul poliţiei. Încercase să evadeze din autospecială în timp ce era dus în arest pentru furtul unei maşini