Antena Meniu Search
x

Video Electric Castle 2022. Cât costă un loc de cazare în camping. Peste 400 de lei pe noapte pentru a avea și curent la priză

Cea mai aşteptată zi pentru fanii Electric Castle a sosit. Festivalul care se ţine pe domeniul castelului Banfy de la Bonţida şi-a deschis porţile. Însă, până să înceapă distracţia, cea mai aglomerată zonă a fost campingul, unde organizatorii au pregătit 15.000 de locuri pentru tineri. Petrecera va ţine cinci zile şi patru nopţi.

Alex Prunean
de Alex Prunean

la 13.07.2022, 22:03

Vezi și

A fost forfotă mare încă de dimineaţă, în campingul Electric Castle. Unii au venit cu corturile lor, alţii au prins loc în corturile puse la dispoziţie de organizatori. Orly are 20 de ani, este din Bucureşti şi a venit pentru prima dată la Electric Castle. Nu prea se descurcă să îşi monteze singură cortul, aşa că a cerut ajutor unui voluntar. ”Am vrut să vin şi eu să vin să văd cum este, prima oară. Să văd muzica, artiştii, locul. O să mă distrez, muzică, dansuri, experienţe”, spune ea.

Cazare Electric Castle 2022. Cât costă și ce condiții sunt la festival

Iarina şi Bianca în schimb, au mai fost şi la alte ediţii, şi au stat mereu în camping. 160 de lei costă un loc de cort pentru cinci zile. Mult mai ieftin decât la hotel. ”(n.r. Am stat) și cu cortul şi cu rulotă. E mai bine să fim aici, la faţa locului, decât să facem naveta până în oraş”, mărturisesc fetele. Întrebat cum e viaţa la cort, Mohamed răspunde: ”Mult mai bună decât să faci drumul cu bus-ul”.

Alţii în schimb, pentru a ieşi mai ieftin, lucrează pentru festival si au cazarea şi intrarea asigurate. E şi cazul Cristinei: ”E fain, e foarte fain şi m-aş întoarce oricum şi la anul”.

Pe acelaşi subiect

Cum la festival vremea e mereu imprevizibilă, sunt şi alternative, dar ceva mai scumpe. ”Pentru cei care vor să fie siguri că ploaia nu le va strica puţinele ore de somn din aceste zile, există şi o astfel de opţiune de cazare, o cabană din lemn cu două paturi suprapuse, patru locuri, saltele destul de comode, dar cel mai important, curent electric, care se închiriază cu 89 de euro pe noapte”, arată Alex Prunean, reporter Observator.

Distracție la festivalul din Bonțida, Cluj. Cei mai așteptați artiști

250.000 oameni sunt aşteptaţi în acest an la Castelul Banfy. ”Începem în forţă cu un party special, un TikTok party, în care toate piesele pe care le ştiţi deja virale vor fi în program, iar la miezul nopţii Șuie Paparude sunt cei care pornesc adevărata petrecere în Electric Castle”, spune Renate Rozenberg, reprezentant festival.

În acest moment, toate locurile în campingul Electric Castle sunt ocupate. Se mai găsesc camere la localnici, dar costurile se ridică la cateva sute de lei. Printre cei mai aşteptati artişti din acest an sunt Gorillas şi 21 Pilots.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Electric Castle 2022. Cât costă un loc de cazare în camping. Peste 400 de lei pe noapte pentru a avea și curent la priză