Antena Meniu Search
x

Elena, minora dispărută fără urmă, s-a întors acasă după 4 zile petrecute cu un băiat din Tupilaţi, cunoscut pe Facebook

Elena Nicoleta C., o adolescentă în vârstă de 15 ani dispăruse fără urmă din data de 10 iulie. Familia şi poliţiştii au demarat acţiuni de căutare, însă fata nu era de găsit nicăieri.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 14.07.2020, 22:50

Minora dispărută de 4 zile fusese la un prieten întâlnit pe Facebook - IPJ Neamţ
  • Tânăra era dispărută de 4 zile
  • A recunoscut că a fost la un băiat cunoscut pe Facebook

Marţi, fata a venit singură acasă, după 4 zile. Întrebată unde a fost, le-a spus poliţiştilor că a stat la un băiat din Tupilaţi, pe care l-a cunoscut pe Facebook.

"Minora de 15 ani, din Pângărați, dispărută la data de 10 iulie a.c., a revenit la domiciliu. Din verificările efectuate de polițiști a reieșit că, pe perioada dispariției, aceasta a fost plecată pe raza localității Tupilați, la un prieten pe care l-a cunoscut pe o rețea de socializare. Aceasta a declarat că nu a fost victima vreunei infracțiuni și nu s-a opus reintegrării în familie", informează ziarpiatraneamt.ro.

"La data de 11 iulie a.c., orele 17.00, polițiștii din cadrul Postului de Poliție Pângărați au fost sesizați de către o femeie de 42 de ani, din localitate, despre faptul că, în ziua de 10 iulie a.c., fiica sa C. ELENA NICOLETA, de 15 ani, a părăsit în mod voluntar domiciliul și nu a mai revenit", anunţau în urmă cu 4 zile poliţiştii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Evenimente » Elena, minora dispărută fără urmă, s-a întors acasă după 4 zile petrecute cu un băiat din Tupilaţi, cunoscut pe Facebook