Antena Meniu Search
x

"M-am trezit la spital, cu doi detectivi". Tânăr de 22 de ani, bătut cu brutalitate pe o stradă din UK. Agresorii l-au lăsat să zacă inconștient

Un tânăr din Anglia a avut parte de o experienţă traumatizantă. Bărbatul de 22 de ani, care are o tumoare pe creier, s-a trezit într-un pat de spital, înconjurat de poliție, fără să știe ce l-a adus în acea ipostază. 

de Redactia Observator

la 08.05.2023, 18:58

Tânăr de 22 de ani, bătut cu brutalitate pe o stradă din UK. Agresorii l-au lăsat să zacă inconștient
Tânăr de 22 de ani, bătut cu brutalitate pe o stradă din UK. Agresorii l-au lăsat să zacă inconștient - Cameron Tunstall

Cameron Tunstall, care fusese diagnosticat cu o tumoare pe creier după ce a fost atacat aleatoriu într-o seară din august, a ieșit vineri alături de prieteni, în centrul orașului Liverpool. Însă noaptea tânărului de 22 de ani s-a încheiat la spital, după ce a avut două sângerări la creier, relatează Mirror.

Cameron, care a spus că nu nu e cel mai norocos când iese în orașși-a amintit că a fost într-un bar cu prietenii săi înainte de a se trezi într-un pat de spital cu doi detectivi de poliție vorbind cu el. Poliția a fost chemată pe Bold Street, sâmbătă, după ora 04:15, după ce tânărul a fost găsit inconștient pe jos. S-a raportat ulterior că tânărul ar fi fost agresat de doi bărbați și o femeie în afara unui fast food. 

Noaptea tânărului s-a încheiat într-un pat de spital

Cameron a spus că nu-și amintește ce s-a întâmplat, dar din tranzacțiile sale bancare a putut vedea că a cumpărat mâncare de la Subway și că se îndrepta probabil la o stație de taxi pentru a se întoarce acasă. "Când m-am trezit, eram doar într-o cameră de spital cu doi detectivi care îmi vorbeau despre ce s-a întâmplat”, a spus Cameron. 

O tânără de 25 de ani, care provine din Londra, a fost arestată în apropiere și dusă la o secție de poliție pentru a fi audiată de detectivi. Cameron a suferit două sângerări la creier, s-a ales cu nasul rupt și leziuni la ochi. Cameron a spus că nu este prima dată când este atacat în centrul orașului. El a spus că anul trecut un bărbat l-a lovit, făcându-l să cadă și să se lovească de cap.

A fost dus de urgență la spital și i s-au făcut scanări ale creierului pentru a verifica că are sângerare internă sau răni la cap. Dar scanările au arătat că tânărul avea de fapt o tumoare pe creier.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Mapamond » "M-am trezit la spital, cu doi detectivi". Tânăr de 22 de ani, bătut cu brutalitate pe o stradă din UK. Agresorii l-au lăsat să zacă inconștient