Antena Meniu Search
x

Elev din Satu Mare călcat în picioare de alţi băieţi, în clasă şi în curtea şcolii. Colegii încurajează şi filmează bătaia (Video)

Un nou episod de violenţă între elevi a fost filmat într-o şcoală din România. Un elev a fost bătut de colegi atât în clasă, cât şi în curtea unei şcoli din Satu Mare.

Elev din Satu Mare călcat în picioare de alţi băieţi, în clasă şi în curtea şcolii. Colegii încurajează şi filmează bătaia - Observator.tv

Un nou episod de violenţă între elevi a fost filmat într-o şcoală din România. Un elev a fost bătut de colegi atât în clasă, cât şi în curtea unei şcoli din Satu Mare.

Două filmuleţe distincte, unul care datează din decembrie anul trecut şi celălalt de câteva zile, au surprins bătăi violente între elevi, atât în clasă, cât şi în curtea şcolii

În prima înregistrare doi băieţi lovesc cu pumnii şi picioarele un alt elev, în timp ce colegii încurajează bătaia. 

Atenţie, imagini cu puternic impact emoţional!

Al doilea videoclip a fost filmat în urmă cu câteva zile în curtea instituţiei. În momentul în care un elev încearcă să intervină, ceilalţi copii îl opresc, pentru ca violenţele să continue. 

Elevii bătăuşi sunt clasa a VI-a

Din informaţiile pe care le avem, se pare că în ambele videoclipuri, copilul bătut este acelaşi. 

La Poliţia din Satu Mare nu a există nicio plângere depusă în legătură cele două incidente, însă oamenii legii s-au autosesizat şi fac cercetări.

Directorul şcolii a declarat pentru Observator că elevii implicaţi în scandal sunt în clasa a VI-a şi că se vor lua măsuri în acest caz.

Vor fi pedepsiţi atât agresorul, cât şi cel care a filmat bătaia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Elev din Satu Mare călcat în picioare de alţi băieţi, în clasă şi în curtea şcolii. Colegii încurajează şi filmează bătaia (Video)