Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Elev de colegiu militar dispărut pe o plajă din Mamaia, căutat cu scafandrii (Video)

Mitroi Iosif-Corneliu, un elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu" din Craiova, a fost dat dispărut pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța. Tânărul în vârstă de 16 ani participa la „Școala de vară" în garnizoana Constanța.

de Cristian Ionescu

la 28.05.2019 , 20:53

Mitroi Iosif-Corneliu, un elev al Colegiului Militar Național „Tudor Vladimirescu" din Craiova, a fost dat dispărut pe o plajă din stațiunea Mamaia, județul Constanța.

Tânărul în vârstă de 16 ani participa la „Școala de vară" în garnizoana Constanța, și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor, anunţă ministerul Apărării Naționale.

Elev de colegiu militar dispărut pe o plajă din Mamaia, căutat cu scafandrii

Elev de colegiu militar dispărut pe o plajă din Mamaia, căutat cu scafandrii (Video)
Vezi și

În urma unui apel la 112, scafandrii ISU Constanța au intervenit. Au fost demarate căutările elevului craiovean. La nivelul colegiului a fost constituită o comisie condusă de locțiitorul comandantului pentru a stabili cauzele producerii acestui incident, informează autorităţile.

"O veste tragică am primit din Constanța în această după-amiază. Iosif Mitroi, unul dintre copiii noștri frumoși și talentați de la Colegiul Militar Național „Tudor Vladimirescu” din Craiova, a fost dat dispărut acum doua ore pe o plajă din stațiunea Mamaia, din Constanța. Iosif, în vârstă de 16 ani, participa la „Școala de vară” a Ministerului Apărării Naționale la Constanța și se afla în timpul liber alături de colegii săi și profesorul însoțitor. Conform procedurilor a fost anunțat Servicul de Urgență - 112 și la fața locului sosind scafandrii aparținând ISU Constanța. În acest moment se desfășoară operațiunile de căutare și salvare ale lui Iosif", a anunţat MAI pe Facebook.

Cristian Ionescu Like
Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Elev de colegiu militar dispărut pe o plajă din Mamaia, căutat cu scafandrii (Video)