Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video Elev de 12 ani din Botoşani, la spital după ce ar fi fost bătut de profesorul de sport: "I-au căzut ochelarii, s-a aplecat, atunci i-a mai aplicat o palmă"

Este anchetă la o şcoală din oraşul Săveni, judeţul Botoşani. Un elev de 12 ani a ajuns la spital cu o lovitură la cap, după ce ar fi fost bătut de profesorul de educaţie fizică şi sport. Dascălul s-ar fi înfuriat pentru că băiatul ar fi făcut o greşeală în timpul unui meci de hambal, iar în acel moment l-ar fi lovit pe cel mic. 

de Redactia Observator

la 15.10.2024 , 08:45

Incidentul s-ar fi petrecut în sala de sport a şcolii Gimnaziale Nr. 1, acolo unde elevii jucau hambal. Băiatul de 12 ani tocmai ce se pregătea să dea o pasă, numai că din neatenţie, băiatul a aruncat greşit. Acela ar fi fost momentul în care profesorul de sport, care îi este şi diriginte, s-ar fi înfuriat pe cel mic.

"La un moment dat, a fost lovit de domnul de educaţie fizică, pe obrazul stâng. O lovitură mai puternică. Moment în care băiatului i-au căzut ochelarii pe jos. S-a aplecat să ia ochelarii, iar atunci când s-a ridicat profesorul de sport i-a mai aplicat o palmă grea la cap", povesteşte tatăl copilului.

În urma loviturii primite, copilul a acuzat dureri puternice de cap, iar părinţii l-au dus la spital.

Vezi și

"Pacientul de 12 ani s-a prezentat la UPU pediatrie, în urma unei agresiuni, un policontuzionat minor, un traumatism cranio-cerebral minor", a declarat Ramona Guraliuc, UPU SMURD Botoşani.

Pe acelaşi subiect

Părinţii celui mic susţin că dascălul nu ar fi la prima abatere

"Chiar din prima zi a clasei a şasea domnul diriginte i-a mai aplicat o carte peste cap din simplul fapt că n-a ştiut să aranjeze cărţile, cum i-a spus domnul diriginte", povesteşte mama copilului.

Părinţii au depus o plângere pe numele dascălului.

"În cel mai scurt timp, au fost demarate verificări pentru a se stabili existenţa evenimentului, dar şi împrejurările în care acesta s-ar fi produs", a declarat Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani.

Conducerea şcolii a deschis şi ea o anchetă internă.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi văzut în magazine produse cu etichete care indică un gramaj mai mic?
Observator » Evenimente » Elev de 12 ani din Botoşani, la spital după ce ar fi fost bătut de profesorul de sport: "I-au căzut ochelarii, s-a aplecat, atunci i-a mai aplicat o palmă"