Antena Meniu Search
x

Elev de 15 ani din Oradea, pipăit de pedagogul internatului. Bărbatul a fost reţinut

Un nou incident şocant într-o instituţie de învăţământ din Oradea. Un elev de 15 ani, de la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși, s-a plâns că a fost victima unei agresiuni sexuale în sala de sport din internat. Iar agresorul era nimeni altul decât pedagogul.

de Redactia Observator

la 18.04.2024, 13:36

Elev de 15 ani din Oradea, pipăit de pedagogul internatului. Bărbatul a fost reţinut

Imediat după ce au aflat de incident, cei din conducerea liceului l-au chemat pe bărbat. Acesta şi-a recunoscut vina şi a demisionat. Ulterior, el a fost reţinut pentru 24 de ore.

Pedagogul şi-a dat demisia

„Copilul a venit la mine marți dimineață și mi-a povestit ce s-a întâmplat luni seară în sala de forță de la etajul IV al internatului, un spațiu pe care elevii îl au la dispoziție pentru a face mișcare. Mi-a spus că a fost molestat, mi-a relatat cum, iar eu l-am sunat imediat pe pedagogul acuzat și l-am chemat la mine în birou. A venit, a recunoscut tot și și-a dat demisia pe loc”, a declarat directorul Gabriel Mic, miercuri, pentru Bihoreanul.

Pedagogul lucra în internat din anul 2021, iar până acum n-a avut nicio abatere la locul de muncă și nici vreo acuzație că ar avea un comportament inadecvat față de elevi sau față de colegi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Veţi mai comanda de pe Shein şi Temu dacă vor creşte taxele?
Observator » Evenimente » Elev de 15 ani din Oradea, pipăit de pedagogul internatului. Bărbatul a fost reţinut