Antena Meniu Search
x

Elevă de clasa a VII-a din Craiova agresată de administratoarea şcolii: "Du-te la mă-ta acasă dacă e frig!"

O elevă de clasa a VII-a din Craiova a fost agresată de administratorul şcolii: "Du-te la mă-ta acasă dacă e frig!", i-a spus femeia care se ocupă de şcoală. Colegii fetei au înregistrat tot.

Frig în clasă, la Craiova
Elevă de clasa a VII-a din Craiova agresată de administratorul şcolii: "Du-te la mă-ta acasă dacă e frig!" - Captură video

O elevă de clasa a VII-a din Craiova a fost agresată de administratoarea şcolii: "Du-te la mă-ta acasă dacă e frig!", i-a spus femeia care se ocupă de şcoală. Colegii fetei au înregistrat tot.

Elevii de la clasa a VII-a B de la Şcoala gimnazială "Gheorge Bibescu" din Craiova au avut o primire mai puţin călduroasă la începerea cursurilor, scrie Gazeta de Sud. Caloriferele de la una din clase nu funcţionau şi elevii s-au mutat într-un laborator de biologie. Schimbarea nu a fost deloc pe placul administratoarei şcolii. Furioasă, a intrat la o oră de curs şi le-a spus copiilor că nu merită să înveţe în condiţii mai bune.

La un moment dat, administratora strigă la elevi: "Afară!". Totul sub privirile unui cadru didactic care încearcă să intervină fără succes. Furia creşte, iar discuţiile continuă. Una dintre eleve spune că s-au mutat pentru că era frig în clasa lor, iar administratoarea continuă să ţipe şi să îi spună: "Du-te la mă-ta acasă, dacă e frig!". Conducerea unităţii şcolare spune că a aflat de incident şi susţine că regretă comportamentul şi vocabularul administratoarei.

"Da’ nu vă e puţin ruşine, aşa? Adică v-au crescut pretenţiile, dar ca să păstrăm, nu păstrăm nimic!", asta a spus administratoarea când a intrat în clasa elevilor, în timpul orei. "Chiar nu vă e ruşine să vă crească pretenţiile într-o nesimţire, în condiţiile în care voi nu păstraţi nimic?! Aţi făcut clasa aia… E deplorabilă! E mizeră! Mizeră! Aţi vopsit bănci, aţi făcut…

Pe acelaşi subiect

Dar să puneţi mâna să plătiţi tot mobilierul care e acolo şi pe urmă să veniţi să vă mutaţi, aici, în curăţenie! Da? Ne facem bagajele şi plecăm la loc în clasă! Până nu vine doamna dirigintă nu intră nimeni aici! Aici s-a muncit, s-a vopsit, s-a zugrăvit, s-a făcut după cum vedeţi. La fel cum a fost şi în clasa voastră, zugrăvită, aranjată, mobilier bun, şi aţi distrus tot. Afară!", a fost discursul furios al femeii.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Verginica Roşca, managerul Şcolii gimnaziale „Gheorghe Bibescu“ din Craiova, spune pentru sursa citată că regretă comportamentul administratoarei şi că, după incident, a stat de vorbă cu ea: "În primul rând, vreau să vă spun că regret comportamentul şi vocabularul folosit de doamna administrator.

Am stat de vorbă şi cu dumneai de dimineaţă şi a recunoscut că n-a fost tocmai deontologică această comportare, dar a pornit de la ideea că, într-adevăr, copiii din clasa respectivă mai creează probleme în ceea ce priveşte întreţinerea mobilierului, întreţinerea curăţeniei în clasă şi atunci, din păcate, şi-a ieşit un pic din fire. Nu e vorba de distrugeri mari, să zicem că sunt manifestări ale copilăriei şi ale vârstei, dar ar putea să fie ceva mai atenţi."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Elevă de clasa a VII-a din Craiova agresată de administratoarea şcolii: "Du-te la mă-ta acasă dacă e frig!"