Antena Meniu Search
x

O elevă care a fost lovită pe trecere i-a spus şoferiţei vinovate că nu are nimic, să nu întârzie la şcoală. La ore i s-a făcut rău, a intervenit ambulanţa

Unei eleve de clasa a X-a, de la Colegiul Ion Mincu din Focșani, i s-a făcut rău în clasă, fiind chemată de urgenţă ambulanţa.

Unei eleve de clasa a X-a, de la Colegiul Ion Mincu din Focșani, i s-a făcut rău în clasă, fiind chemată de urgenţă ambulanţa.

Ea a declarat că a fost lovită de o mașină gri condusă de o femeie, în zona ANL din cartierul Sud. Eleva a povestit că șoferița a oprit, a întrebat-o dacă e bine, iar ea i-a răspuns că da, drept urmare conducătoarea auto a plecat mai departe. 

Fata a început însă să se simtă rău când a ajuns la școală, asistenta fiind chemată pentru a vedea despre ce este vorba.

Cadrul medical spune că elevei i s-a făcut brusc foarte rău, i-a amorțit şi un picior, așa că a fost chemată ambulanța, care a preluat-o imediat. La liceu au ajuns și polițiștii, care au demarat cercetările.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » O elevă care a fost lovită pe trecere i-a spus şoferiţei vinovate că nu are nimic, să nu întârzie la şcoală. La ore i s-a făcut rău, a intervenit ambulanţa