Antena Meniu Search
x

Elodia Ghinescu a fost dată în judecată de vecini pentru restanţele la întreţinere, deşi este declarată moartă de 10 ani

Asociaţia de proprietari din blocul unde are Elodia Ghinescu un apartament a dat-o în judecată pe femeie, deşi a fost declarată moartă de cel puţin 10 ani.

Elodia Ghinescu a fost dată în judecată de vecini pentru restanţele la întreţinere, deşi este declarată moartă de 10 ani

Asociaţia de proprietari din blocul unde are Elodia Ghinescu un apartament a dat-o în judecată pe femeie, deşi a fost declarată moartă de cel puţin 10 ani de zile. Motivul, datorii mari la întreţinere.

Elodia Ghinescu, dar şi Cristian Cioacă (aflat în puşcărie) au mai fost chemaţi la tribunal de vecini, fiind reclamaţi că nu şi-au plătit datoriile la întreţinere. În urma verificărilor, magistraţii au hotărât ca Elodia şi Ciocă să îşi achite datoriile, care se ridică la aproximativ 9.000 de lei.

Recent, Elodia a fost citată din nou în instanţă, pentru că s-au adunat alte datorii la întreţinere, de aproximativ 1.000 de lei.

Locuinţa este cea în care Elodia Ghinescu a avut cabinetul de avocatură. În acte, proprietarii acelui apartament sunt în continuare Cioacă şi Elodia. Cristian Cioacă ispăşeşte în prezent o condamnare de 15 ani şi 8 luni de închisoare, pentru uciderea Elodiei Ghinescu. (sursa)

Avocata Elodia Ghinescu, dispărută în 29 august 2007, a fost declarată oficial moartă, printr-o sentinţă a Judecătoriei Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde preferaţi să vă cazaţi în vacanţă, la hotel sau închiriaţi un apartament?

Observator » Evenimente » Elodia Ghinescu a fost dată în judecată de vecini pentru restanţele la întreţinere, deşi este declarată moartă de 10 ani