Antena Meniu Search
x

Sicriul cu Emi Pian, întâmpinat la cimitir cu aplauze, petale de trandafir și covor roșu (Video)

Emi Pian este înmormântat, la această oră, în cimitirul "Tudor Vladimirescu" de pe Șoseaua Antiaeriană, deși ieri se știa că funeraliile vor avea loc în jurul prânzului. La cimitir, sicriul cu trupul neînsuflețit al interlopului a fost așteptat cu petale de trandafir și covor roșu.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 09.08.2020, 13:47

Sicriul interlopului Emi Pian, așteptat la cimitir cu petale de trandafir și covor roșu Vezi și
  • Liderul clanului Duduianu, condus pe ultimul drum.
  • Cele câteva zeci de persoane care au însoțit sicriul interlopului au aplaudat în momentul în care mașina care-l purta pe "Rege" a intrat pe poarta cimitirului.

După slujba de la Biserica Sf. Parascheva din sectorul 6, cortegiul funerar a pornit spre cimitirul Tudor Vladimirescu. 

Cele câteva zeci de persoane care au însoțit sicriul au aplaudat în momentul în care mașina care-l purta pe "Rege" a intrat pe poarta cimitirului.

La intrare, familia a pus un covor roșu pe care au fost presărate petale de tradafir.

Cimitirul "Tudor Vladimirescu", unde la această oră are loc înmormânarea, este închis. Au acces doar cunoscuții interlopului, care intră în interior cu mașinile.

La aveniment participă și maneliștii Florin Salam și Sorinel Copilul de Aur.

Este o comasare mare de forțe, însă traficul nu este restricționat. Zeci de polițiști și jandarmi au încercuit această zonă, pentru a se asigura că lucrurile nu vor degenera.

Emi Pian a fos ucis de un interlop rival

Florin Mototolea, zis Emi Pian, a fost ucis în noaptea de luni spre marți, pe o stradă din Giulești, sectorul 6, în urma unui scandal cu membri ai grupării Rinu, din Chitila.

Pian a fost înjunghiat de mai multe ori, a fost dus la spital de fiul lui, însă hemoragia a fost prea puternică.

Liderul Duduienilor a fost declarat decedat marți, în jurul orei 5.00, la două ore după ce a fost dat primul apel la numărul de urgență 112.

Cel care l-ar fi înjunghiat pe Pian, și el rănit în timpul răfuielii, a fost internat în stare gravă la Spitalul Universitar de Urgență Elias.

La 72 de ore de la crimă, Richard Gheorghe Emanuel, zis şi Piticu, a fost reţinut pentru omor. 

"Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am scăpat cu viaţă, a vrut să îmi cureţe viaţa! Nu l-am omorât eu", a spus tânărul de 26 de ani când a fost dus la audieri.

Nu asta le-a zis şi anchetatorilor. În faţa lor, a povestit pas cu pas filmul serii şi a recunoscut crima. S-ar fi apărat.

În seara crimei, de la un împrumut la jocul de barbut, scandalul a degenerat, iar Piticu ar fi fost tăiat şi pus la pământ de oamenii lui Emi Pian. Atunci l-ar fi înjunghiat pe interlop, cu lovituri haotice cu un cuţit.

Cercetările în acest caz au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul București și Serviciul Omoruri din Poliția Capitalei.

Articol realizat cu ajutorul informațiilor transmise de reporterul Observator, Laurențiu Rădulescu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi la curent cu ofertele în ceea ce priveşte titlurile de stat?

Observator » Evenimente » Sicriul cu Emi Pian, întâmpinat la cimitir cu aplauze, petale de trandafir și covor roșu (Video)