Antena Meniu Search
x

Şeful Duduienilor, interlopul Emi Pian, a murit deși clanul era monitorizat non-stop de polițiști (Video)

Va ieşi război, s-a dat alarmă de gradul zero, este avertismentul unor membri ai clanului Duduianu, ce au fost suprinși şi chiar înregistrați de poliţiştii care îi inteceptau. Cu toate astea, uciderea lui Emi Pian câteva zile mai târziu i-a luat pe oamenii legii prin suprindere, după un apel la 112. Ancheta cu cântec nu a fost explicată de niciunul din mai marii poliţiei până acum.

de Redactia Observator

la 14.08.2020, 20:01

Vezi și
  • Moartea lui Emi Pian ar putea duce la izbucnirea unor conflicte între interlopi.
  • Florin Salam a cântat la priveghiul lui Emi Pian, deși maneliștii îi acuzau pe membrii clanului Duduianu de șantaj,

Emi Pian: Băi, să vă trăiască copilaşii voştri. Vreau să aud şi eu aplauze pentru Florin Salam, starul lumii. Vreau să aud şi eu aplauze. Fiţi corecţi.

Declaraţii, îmbrăţişări şi dedicaţii. Aşa arăta relaţia lui Florin Salam cu liderii clanului Duduianu. Erau de nedespărţit, iar manelistul a cântat inclusiv la petrecerea dată vara trecută de interlopi, după eliberarea lui Emi Pian din închisoare. Până într-o zi când s-a rupt lanţul de iubire. 

"Să moară Narcis, dacă nu mori și tu și toți lăutarii. Mori tu, te-arunc eu pe dreapta. Îi tai limba lu` Salam, să ajung mort la copiii mei", sunt fragmente din discuţii interceptate de anchetatori în urmă cu două luni. Protagonistul este Aramis Duduianu, unul dintre liderii clanului. 

"Să-mi aducă o sută de mii de euro! Dacă nu, să moară băieții mei, nu va mai cânta nici afară, nici aici, nici în America și în toată Europa", este un alt avertisment dur. 

De la vorbe la fapte a fost doar un pas. Duduienii sunt acuzaţi de Florin Salam, dar şi de alţi manelişti cu notorietate, că i-ar fi tâlhărit. Mai exact că la sfârşitul nunţilor sau botezurilor, interlopii le-ar fi luat toţi banii câştigaţi din dedicaţii şi le-ar fi cerut inclusiv o taxă de protecţie. Căntăreţii au făcut plângere la Poliţie, iar mascaţii au intrat în casele Duduienilor. 

Culmea, la doar două săptămâni de la izbucnirea conflictului dintre Salam şi clanul Duduianu și de la deschiderea anchetei penale, manelistul s-a întors printre interlopi şi a cântat la priveghiul şi înmormântarea lui Pian. 

Stenogramele în care interlopii îi ameninţă pe manelişti ridică din nou semne de întrebare legate de modul în care Poliţia Română a gestionat problema clanurilor. Înregistrările arată clar că anchetatorii îi supravegheau non-stop pe Duduieni, însă în seara în care Emi Pian a fost înjunghiat, ei au aflat de conflict printr-un apel la 112. 

Aramis Duduianu: Nu va ieși frumos, va ieși război… … c-a vorbit cu ministrul de Externe… Să moară copiii mei, de nu s-a dat alarmă de gradul zero! Pe copiii mei, alarmă de gradu zero!

Explicaţiile oficiale întârzie să vină. Ba, mai mult, de la uciderea lui Emi Pian, liderii clanului au dat mai multe detalii despre ce s-a întâmplat în acea noapte decât au făcut-o şefii din Poliţie. Şi întâlnirea de taină a poliştilor cu interlopii în toiul nopţii pentru a negocia inmormântarea lui Pian nu și-a găsit o explicație.

Au trecut trei zile de la apariţia informaţiilor, iar şefii Poliţiei apelează în continuare la legea tăcerii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Şeful Duduienilor, interlopul Emi Pian, a murit deși clanul era monitorizat non-stop de polițiști (Video)