Antena Meniu Search
x

Curs valutar

A apărut Emine, adolescenta de 16 ani dispărută de opt zile din Vaslui şi căutată în toată ţara. Tatăl a avut un şoc când aflat unde a fost fiica lui

Emine Bîgea, adolescenta din Vaslui care a dispărut de acasă în urmă cu opt zile, a fost găsită.

de Redactia Observator

la 29.03.2018 , 15:40

Emine Bîgea, adolescenta din Vaslui care a dispărut de acasă în urmă cu opt zile, a fost găsită. În timp ce familia ei o căuta cu disperare, fata se afla în Dolj, la un prieten.

Tânăra urmează să ajungă acasă, la bunicii ei din Vaslui, dar și la părinții care s-au întors în țară special pentru a o găsi.

Reamintim că Emine Bîgea a plecat la școală în dimineața zilei de 21 martie și nu s-a întors. 

Articolul continuă după reclamă

În dimineaţa zilei de 21 martie, fata a plecat de acasã pregãtitã de şcoalã, însã nu a mai ajuns. Observându-i lipsa, colegii de la Liceul “Stefan Procopiu” au dat alarma. 

Pãrinţii, plecati la muncã în strãinãtate, declarau, în urmă cu câteva zile, cã fetei nu-i lipsea nimic şi nu avea niciun motiv sã plece de acasã, scrie vremeanoua.ro.

Se gândeau la ce era mai rãu.

Dispariţia tinerei a fost semnalizatã şi pe reţelele de socializare. 

“A dispãrut scumpa mea nepoatã. Vã rog din suflet, dacã o vedeti sau stiti ceva de ea, anuntati cea mai apropiatã statie de Politie. Vã rog din suflet sã ne ajutati! Distribuiti câti mai multi! Asa o putem gãsi”, a fost mesajul distribuit pe Facebook de zeci de persoane.

Odată ce familia a anuţat la poliţie dispariţia, fata a fost dată în urmărire naţională.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » A apărut Emine, adolescenta de 16 ani dispărută de opt zile din Vaslui şi căutată în toată ţara. Tatăl a avut un şoc când aflat unde a fost fiica lui