Antena Meniu Search
x

Emma Răducanu a fost numită ambasador al companiei British Airways. Reacţia sportivei

Jucătoarea britanică de tenis Emma Răducanu, câştigătoare a US Open, a anunţat că a devenit ambasador global al companiei aeriene British Airways.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 16:32

"Sunt încântată să mă alătur familiei British Airways ca un ambasador global. Compania aeriană a fost deja parte la un moment special pentru mine, după ce m-a adus acasă de la US Open.Abia aştept să lucrez cu un brand istoric la proiecte interesante", a scris sportiva pe Instagram, ea postând o poză în care se află în costum de pilot la comanda unui avion, potrivit news.ro

Este al treilea brand pentru care Emma Răducanu devine ambasador. În octombrie, ea a devenit ambasador al mărcii de lux Dior. Anterior, jucătoarea a semnat un contract cu Tiffany & Co, devenind ambasador şi al acestui brand de bijuterii.

Emma Răducanu, desemnată personalitatea sportivă a anului în Marea Britanie.

Campioana US Open Emma Răducanu a fost desemnată de BBC, duminică, personalitatea sportivă a anului 2021 în Marea Britanie. Votarea a avut loc în timpul transmisiunii BBC One de duminică, de la Media City din Salford.

"Mulţumesc, este o onoare doar să fiu printre cei nominalizaţi. Sunt foarte bucuroasă de asta, am urmărit gala pentru personalitatea sportivă a anului crescând şi este o onoare să mă număr printre ultimii câştigători. Mă bucur şi pentru tenisul britanic şi că am reuşit să obţinem acest premiu... din nou! Mulţumesc tuturor fanilor şi celor care au votat, anul acesta a fost nebunesc. Energia din acest an, când am jucat la Wimbledon în faţa publicului meu de acasă, a fost ceva ce nu am mai simţit până acum. Vreau să mulţumesc şi echipei mele. Felicitări şi celorlalţi nominalizaţi, echipelor nominalizate, este un efort de echipă”, a declarat Emma Răducanu.

Răducanu, 19 ani, a început acest sezon pe locul 343 mondial şi îl termină în Top 20, după două performanţe excepţionale, calificarea în optimi la Wimbledon şi câştigarea US Open, fiind prima jucătoare care obţine trofeul la un grand slam după ce a jucat în calificări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Emma Răducanu a fost numită ambasador al companiei British Airways. Reacţia sportivei