Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Erau obişnuiţi să fie întâmpinaţi în fiecare dimineaţă de un miorlăit, dar ea nu mai era". Tristeţe pe Aeroportul Otopeni după ce pisicuţa Vasi a dispărut fără urmă

De mai bine de un an, o pisică de pe stradă a devenit mascota Aeroportului Otopeni. Angajaţii i-au făcut o căsuţă primitoare la Centrul Logistic, au dus-o la veterinar şi aveau mare grijă de ea. În schimb, animalul transformat în febleţea tuturor, îi întâmpina prietenos în fiecare dimineaţă. În urmă cu patru zile, Vasilica a dispărut fără urmă. În disperare de cauză, oamenii cer ajutor printr-un anunţ online. 

de Andreea Gherasim

la 28.08.2024 , 19:40

Faceţi cunoştinţă cu Vasi sau Mira. O pisică tigrată care de mai bine de un an păzea cu atenţie aeroportul Henri Coandă şi pândea tot ce mişcă. Alintat de angajaţi şi de călători, animalul îşi găsise o casă primitoare. 

Tristeţe după pierderea pisicuţei Vasi

Pisica Vasilica cunoscută şi iubită de angajaţii aeroportului Otopeni avea adăpostul la Centrul Logistic al aeroportului. Ultima dată a fost văzută aici pe data de 24 august. 

Vezi și

"Joi spre vineri acum câteva zile nu a mai apărut. Întotdeauna colegii erau obişnuiţi să fie întâmpinaţi în fiecare dimineaţă de un miorlăit şi ea nu mai era. Iniţial, au crezut că se plimbă pe undeva dar şi-au dat seama că s-a întâmplat ceva", a declarat ​Theodor Postelnicu, purtătorul de cuvânt al Aeroportului.

Pe acelaşi subiect

Pe reţetele sociale, iubitorii de animale s-au mobilizat deja în număr mare pentru a găsi simpatica felină. Postarea cu Vasilica a fost deja distribuită de peste două mii de ori. Angajaţii de la Otopeni cred că pisica a fost furată şi dusă pe un câmp, altfel nu-şi explică dispariţia ei. "Noi toţi, familia ei de la aeroport, îi purtăm de grijă", au scris aceştia în anunţul postat online.

A fost dusă la spital

"Pisica din imagini, mascota noastră, a fost furată de la aeroport și aruncată în zona Europolis Logistics Park Chiajna - Dragomirești, în noaptea de 22/23 august 2024. Răspunde la numele Vasi sau Mira și sigur vrea acasă, adică la aeroport, unde are o căsuță a ei, apă și mâncare, tratamente medicale pentru că noi toți, familia ei de la aeroportul Otopeni, îi purtăm de grijă".

"Pisicuţa a fost la un moment dat bolnavă, colegii mei au dus-o la veterinar au plătit operaţia a fost o operaţie destul de dificilă, s-a întors după 2-3 săptămâni. Dacă nu mă înşel biometru", a mai spus Theodor Postelnicu, purtătorul de cuvânt al Aeroportului.

Reprezentanţii aeroportului au decis azi că vor face plângere la Poliţie. Sunt hotărâţi să fac toate demersurile pentru ca mascota lor să revină acasă şi speră că poliţiştii vor descoperi pe înregistrările de pe camerele video dacă cineva a luat-o intenţionat. 

Andreea Gherasim Like

Am ajuns timidă în redacția Observator, cu încredere că aveam să reușesc să îmi demonstrez că nimic nu este imposibil. Sunt aproape 10 ani de când, în fiecare zi, îmi dau seama că iubesc tot mai mult ceea ce fac.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » "Erau obişnuiţi să fie întâmpinaţi în fiecare dimineaţă de un miorlăit, dar ea nu mai era". Tristeţe pe Aeroportul Otopeni după ce pisicuţa Vasi a dispărut fără urmă