Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video ​"Este dorința de a ieși în evidență cu ceva". Cum explică psihologii tragedia din gara Ghioroc. Anul trecut, un tânăr din Germania a murit în acelaşi loc

O tragedie s-a petrecut în gara arădeană Ghioroc. Un tânăr de 19 ani se zbate între viaţă şi moarte pe un pat de spital, după ce s-a urcat pe vagoanele unui tren şi s-a electrocutat. Mai grav este că totul s-a întâmplat chiar sub ochii prietenilor, care l-au filmat şi au încărcat clipul pe reţelele de socializare.

de Redactia Observator

la 02.08.2024 , 08:22

Susţinut de un grup de prieteni, tânărul se urcă pe un vagon de marfă fără să ţină cont de pericolul care îl pândeşte, iar într-o fracţiune de secundă băiatul este electrocutat şi aruncat de la înălţime. Martori la tragedie, prietenii lui au sunat la 112. La faţa locului au ajuns medicii, care l-au găsit cu multiple traumatisme şi arsuri pe 70 la sută din suprafaţa corpului. Tânărul a fost transportat rapid la Unitatea de Primiri Urgenţe Arad pentru investigaţii.

Doar un miracol a făcut ca incidentul să nu fie unul fatal.

Oana Brânzan, CFR Infrastructură: Linia de înaltă tensiune din gară are 27.000 de volţi. În momentul în care te-ai urcat şi ajungi la o distanţă de un metru, un metru şi jumătate, are loc acel arc electric, care este fatal. 

Vezi și

Deoarece starea i se înrăutăţea, medicii arădeni au decis să îl transfere la o clinică de arşi din Timişoara. 

Pe acelaşi subiect

Zorin Crăiniceanu, Casa Austria Timișoara: Este într-o stare gravă. Este intubat oro-traheal, ventilat mecanic. Este în curs de evaluare, prognosticul fiind unul rezervat. 

Un tânăr din Germania a murit în același loc, anul trecut

Prietenii tânărului au profitat de situaţie şi au răspândit filmarea cu tânărul pe reţelele de socializare, crezând că vor deveni populari. Psihologii au şi o explicaţie. 

Ramona Pantea, expert psiholog: Putem vorbi despre tulburarea de personalitate antisocială de tip antisocial. Este dorința de a ieși în evidență cu ceva, deoarece au în interior lipsa de dragoste, de afecțiune, ei înșiși nu își pot manifesta interesul față de sănătatea, dragostea, prietenia față de ceilalți. 

Anul trecut, un tânăr din Germania a murit în acelaşi loc, după ce a ales să se pozeze pe un vagon de marfă. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Evenimente » ​"Este dorința de a ieși în evidență cu ceva". Cum explică psihologii tragedia din gara Ghioroc. Anul trecut, un tânăr din Germania a murit în acelaşi loc