Antena Meniu Search
x

"Eu sunt Fabia, Stăpânul a ales-o pe ailaltă". Anunţ original de vânzare al unei maşini: "Am 20 de anişori. Dacă vrei să mă cunoşti, dă-i mesaj lu' ăla ce mă vrea da"

Vânzarea unei maşini vechi poate fi destul de complicată dacă nu ştii cum să pui problema. Un bărbat din Maramureş pare să fi găsit însă soluţia.

de Redactia Observator

la 11.06.2022, 18:20

Un şofer din Maramureş, care vrea să îşi vândă maşina veche de 20 de ani, a găsit o metodă originală de a atrage potenţiali clienţi. Acesta a conceput un mesaj inedit prin care anunţă că vrea să vândă maşina.

"Eu sunt Fabia, Stăpânul zice că nu mai rezistă cu două, aşadar a ales-o pe ailaltă şi a renunţat la mine! Trist", începe mesajul maramureşeanului. Apoi, în acelaşi stil, bărbatul enumeră câteva dintre dotările maşinii şi nu uită să precizeze şi că vehiculul are o serie de probleme la exterior. "Dacă doreşti să mă cunoşti mai bine, dă-i un mesaj lu' ală ce mă vrea da", se încheie anunţul şoferului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Eu sunt Fabia, Stăpânul a ales-o pe ailaltă". Anunţ original de vânzare al unei maşini: "Am 20 de anişori. Dacă vrei să mă cunoşti, dă-i mesaj lu' ăla ce mă vrea da"