Antena Meniu Search
x

EVACUĂRI MASIVE în Coreea de Sud! Familiile diplomaților și militarilor americani părăsesc peninsula (VIDEO)

Forțele armate americane din Coreea de Sud au început azi un exercițiu de evacuare a familiilor militarilor și a altor civili.

Forțele armate americane din Coreea de Sud au început azi un exercițiu de evacuare a familiilor militarilor și a altor civili, informează agenția Kyodo.

Exercițiul a fost anunțat încă din 15 octombrie, cu precizarea că "nu este direct legat de evenimentele geopolitice curente", ci o parte a pregătirii permanente pentru menținerea capacității de reacție, conform agerpres.ro.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Operațiunea Courageous Channel "pregătește membrii forțelor armate și familiile acestora să reacționeze la o gama largă de evenimente de management al crizelor, cum ar fi evacuarea necombatanților (...) și a dezastrelor naturale sau provocate de om".

Exercițiul simulează evacuarea pe calea aerului către o bază militară a SUA din Japonia și are loc în contextul unor tensiuni puternice în peninsula coreeană, legate de amenințarea în creștere din partea Coreei de Nord, care își continuă programele de înarmare nucleară și cu rachete.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » EVACUĂRI MASIVE în Coreea de Sud! Familiile diplomaților și militarilor americani părăsesc peninsula (VIDEO)