Antena Meniu Search
x

EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Începe sesiunea specială pentru elevii claselor a VIII-a. Vezi CALENDAR EXAMENE, SUBIECTE ŞI BAREME DE CORECTARE

Sesiunea specială a evaluării naţionale pentru elevii claselor a VIII-a participanţi la loturile naţionale de pregătire pentru olimpiade şi concursurile internaţionale va avea loc în perioada 12 - 16 iunie în municipiul Bucureşti.

Sesiunea specială a evaluării naţionale pentru elevii claselor a VIII-a participanţi la loturile naţionale de pregătire pentru olimpiade şi concursurile internaţionale va avea loc în perioada 12 - 16 iunie în municipiul Bucureşti.

REZULTATE BAC 2017 EDU.RO După afişarea rezultatelor la Evaluarea Naţională, conform calendarului Ministerului Educaţiei, urmează anunţarea rezultatelor la examenul de BACALAUREAT 2017, care sunt afişate pe 5 iulie PE SITE-UL NOSTRU şi AICI.

Potrivit site-ului Inspectoratului Şcolar al Municipiului Bucureşti, înscrierea candidaţilor la sesiunea specială care va avea loc în Bucureşti, la Centrul de examen organizat la Şcoala Gimnazială 'Tudor Arghezi', se va face pe 12 iunie în baza următoarelor documente: copie carte de identitate, copie conform cu originalul după certificatul de naştere, copie conform cu originalul după foaia matricolă a candidatului, cerere de înscriere.

VEZI CALENDAR SESIUNE SPECIALĂ - EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

Elevii din clasa a VIII-a participanţi la loturile naţionale lărgite care se pregătesc pentru olimpiadele şi concursurile internaţionale vor susţine proba scrisă la Limba şi literatura română pe 13 iunie.

Pe 14 iunie va avea loc proba scrisă la Matematică, iar pe 15 iunie - proba la Limba şi literatura maternă.

Afişarea rezultatelor se va face pe 15 iunie până la ora 18,00 şi tot în aceeaşi zi se vor depune contestaţiile, până la ora 20,00.

Sesiunea pentru majoritatea elevilor care au absolvit clasa a VII-a a debutat cu înscrierea candidaţilor, între 7 şi 9 iunie.

VEZI CALENDAR EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

Ministerul Educaţiei a postat pe site-ul dedicat examenelor naţionale modele de subiecte pentru elevii claselor a VIII-a care vor susţine probele scrise la limba şi literatura română şi matematică, iar după caz, la limba maternă. 

SUBIECTE EVALUARE NAŢIONALĂ 2017

Rezultatele finale pentru candidaţii care susţin sesiunea specială a Evaluării Naţionale 2017, după contestaţii, vor fi făcute publice pe 16 iunie.

Sursa: Agerpres , Edu.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » EVALUARE NAŢIONALĂ 2017: Începe sesiunea specială pentru elevii claselor a VIII-a. Vezi CALENDAR EXAMENE, SUBIECTE ŞI BAREME DE CORECTARE