Antena Meniu Search
x

Exerciţiu antitero cu împuşcături şi explozii în Bucureşti, Giurgiu şi Braşov. Mesajul SRI pentru cetăţeni. Primele imagini

Un exerciţiu antiterorist are loc, marţi, în mai multe locuri din Bucureşti  Giurgiu şi Braşov. Sunt folosite muniţie de manevră, dar şi mijloace pirotehnice, anunţă Serviciul Român de Informaţii.

de Redactia Observator

la 08.11.2022, 11:20

Vezi și

"Marţi, 8 noiembrie, are loc un exerciţiu antiterorist în mai multe puncte din Bucureşti, judeţul Giurgiu şi judeţul Braşov. Exerciţiul presupune inclusiv utilizarea de muniţie de manevră şi de mijloace pirotehnice. Cetăţenii care devin martori ai evenimentelor sunt rugaţi să urmeze indicaţiile echipelor de securitate a exerciţiului", a anunţat SRI, pe pagina sa de Facebook. 

"E un exercițiu antiterorist pe care îl realizăm anual împreună cu instituțiile membre SNPCT(Sistemul Naţional de Prevenire şi Combatere a Terorismului). Se derulează dinamic în mai multe puncte din țară, dar pentru a fi veridic nu putem dezvălui exact locurile în care vor există incidente. Obiectivul este să verificăm modul în care diversele instituții din SNPCT cooperează", au declarat pentru Observator oficiali din Serviciul Român de Informaţii. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Evenimente » Exerciţiu antitero cu împuşcături şi explozii în Bucureşti, Giurgiu şi Braşov. Mesajul SRI pentru cetăţeni. Primele imagini