Antena Meniu Search
x

Video Doi părinţi au plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de cei 4 copii. Străbat două continente într-o căruţă trasă de măgar

Experienţă inedită pentru doi părinţi cu patru copiii. În urmă cu doi ani, familia a plecat din Franţa, într-o călătorie prin lume, cu o căruţă trasă de un măgar. Toată aventura lor este postată pe YouTube, iar ultimele zile, cei şase călători au fost văzuţi în România, în mai multe localităţi din Timiş.

Iulia Pop
de Iulia Pop

la 19.05.2023, 14:10

Vezi și

Youssuf şi Matilda, alături de cei patru copii ai lor, ne oferă o experienţă inedită de viaţă. Am învăţat alături de ei că trebuie să ne bucurăm de ceea ce avem şi de ceea ce vedem în jurul nostru. Au plecat din Franţa în urmă cu doi ani, şi-au lăsat acolo viaţa pe care o aveau, meseriile. Matilde era cameraman în industria cinematografică, iar Youssuf era tâmplar.

Căruţa cu care călătoresc e împărţită în două încăperi, să le zicem aşa. În partea din faţa e locul unde îşi petrec ziua, iar în spate sunt dormitoarele. Fiecare lucru este foarte bine stivuit în nişte lădiţe. În spate, agăţat de căruţă, este "depozitul" în care ţin mâncarea pentru câinii care îi însoţesc şi pentru măgar. Singurele ţări în care au cheltuit bani, zic ei, au fost Franţa şi Ungaria. În rest, oamenii îi ajută cu tot ce au nevoie. Ba mai mult, au lăsat o parte din provizii la Mânăstirea Cebza.

Au intrat în România în urmă cu 8 zile şi au de gând să iasă din ţară pe la Calafat. Următoarele lor destinaţii sunt Bulgaria, Turcia, Siria şi apoi Palestina. Aceste patru destinaţii ar urma să fie parcurse în următorii doi ani. Au trecut prin Franţa, Slovacia, Ucraina, Ungaria şi România.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Evenimente » Doi părinţi au plecat într-o călătorie în jurul lumii alături de cei 4 copii. Străbat două continente într-o căruţă trasă de măgar