Antena Meniu Search
x

Video Explicaţii halucinante ale poliţistului de la Rutieră, după ce a izbit o maşină, beat la volan, şi a fugit. Accidentul cu 3 răniţi a fost filmat

Să faci ce spun poliţiştii de la Rutieră, nu ce fac ei. Un poliţist din Turnu Mărgurele s-a urcat băut la volan, a provocat un accident şi a şters-o de la faţa locului până să vină colegii lui. Trei persoane au fost rănite în urma impactului şi au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Agentul e acum cercetat penal pentru patru infracţiuni. 

Laurenţiu Rădulescu
de Laurenţiu Rădulescu

la 15.01.2023, 19:57

Vezi și

"L-am văzut cum a ieşit din staţie şi a ieşit în faţă la ăia", spune un martor. Accidentul a avut loc vineri seara, la ieşirea dintr-o benzinărie. Pe imaginile de pe camere se vede cum agentul de poliţie, aflat la volanul unei maşini de teren, iese în stradă fără să se asigure şi taie calea unui autoturism care care circula regulamentar."Din această benzinărie a vrut să iasă poliţistul serviciului rutier de aici, din Turnu Măgurele. A vrut să facă stânga spre Bucureşti, ieşind în şoseaua principală, dar fără să acorde prioritate", arată Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator.

Poliţistul de la Rutieră a fugit după accidentul cu 3 răniţi

Spiritele s-au încins după impact. În busculada creată, poliţistul a profitat de agitaţie, a mutat maşina din mijlocul străzii şi s-a făcut nevăzut. "El a coborât din maşină şi a luat-o pe aleea asta. S-a dus", povesteşte un martor. "După producerea evenimentului, bărbatul ar fi deplasat autovehiculul şi ar fi părăsit locul accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie", a declarat Iuliana Ianculescu, IPJ Teleorman.

Cei trei pasageri din maşina lovită au ajuns la spital pentru îngrijiri medicale. Două ore mai târziu, poliţistul vinovat a mers la secţie. Însă nu a fost foarte cooperant. "În momentul în care a ajuns la Poliţie, agentul implicat în accident a refuzat să sufle în aparatul alcooltest. Surse din achetă spun, însă, că bărbatul era în stare vizibilă de ebrietate", a precizat Laurenţiu Rădulescu, reporter Observator. A fost dus la spital pentru a i se recolta probe biologice. Maşina poliţistului a fost dusă în aceeaşi seară în curtea Poliţiei din oraş. 

Pe acelaşi subiect

Explicaţii halucinante la secţie

  • Poliţist: Probabil a lăsat-o pe tură celălalt coleg. A fost implicat într-un accident rutier. 
  • Reporter: Deci e a colegului dumneavoastră. 
  • Poliţist: Care coleg?
  • Reporter: Care a fost implicat în accidentul rutier...
  • Poliţist: Probabil că da, nu ştiu să vă spun. N-a fost pe tura mea.

Rezultatele analizelor de sânge vor fi gata luni. Poliţistul este acum cercetat penal pentru posibilă conducere sub influenţa alcoolului, fugă de la locul accidentului, vătămare corporală din culpă şi modificarea poziţiei autoturismului după accident. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Explicaţii halucinante ale poliţistului de la Rutieră, după ce a izbit o maşină, beat la volan, şi a fugit. Accidentul cu 3 răniţi a fost filmat