Antena Meniu Search
x

Explozie urmată de incendiu la o fabrică de vopseluri din Mihăeşti

Intervenţie dificilă a pompierilor, ieri după-amiază, într-o localitate din Vâlcea. O explozie urmată de un incendiu a avut loc la o fabrică de vopseluri din Mihăeşti. Flăcările violente au degajat o coloană de fumul vizibilă de la cel puţin 10 kilometri.

de Redactia Observator

la 01.09.2019, 11:20

Vezi și

Intervenţie dificilă a pompierilor, ieri după-amiază, într-o localitate din Vâlcea. O explozie urmată de un incendiu a avut loc la o fabrică de vopseluri din Mihăeşti. Flăcările violente au degajat o coloană de fumul vizibilă de la cel puţin 10 kilometri. Pompierii au intervenit cu 15 autospeciale, iar populaţia din zonă a fost avertizată prin sistemul Ro-Alert să se ferească de emisiile de fum.

Incendiul violent a fost precedat de o explozie puternică. Deocamdată nu este clară cauza, dar cert e că în scurt timp flăcările au cuprins întreaga clădire a fabricii de vopseluri.

Fumul toxic, vizibil de la 10 kilometri, ameninţa localnicii. Oamenii au fost avertizaţi prin sistemul Ro-Alert.

Pompierii s-au mobilizat şi au primit inclusiv ajutor de la salvatorii din Argeş.

Aproape de lăsarea serii, flăcările au fost stinse. Din fericire nimeni nu a fost rănit pentru că, fiind sâmbătă, fabrica era închisă. Pompierii au deschis o anchetă şi urmează să stabilească cu exactitate de la ce a pornit focul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu la o fabrică de vopseluri din Mihăeşti