Antena Meniu Search
x

Explozie într-un bloc din Lugoj. 23 de locuinţe au fost afectate, un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din corp

O explozie a avut loc într-un bloc de garsoniere din municipiul Lugoj, judeţul Timiş, în urma unei acumulări de gaze. 12 persoane s-au autoevacuat, iar un bărbat a fost scos de pompieri, având arsuri pe 40 la sută din suprafaţa corpului.

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 28.11.2023, 14:23

Vezi și

”În data de 28.11.2023, la ora 08:30, am fost anunţaţi prin apel SNUAU 112 despre o explozie produsă la etajul 3 al unui bloc cu 4 etaje, în urma unei acumulări de gaz, situat pe strada Vişinilor în municipiul Lugoj. A fost alertat de urgenţă Detaşamentul de Pompieri Lugoj şi la faţa locului s-au deplasat o autospecială de primă intervenţie si comandă, o autospecială de stingere, o autoscară mecanică, un echipaj SMURD, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, trei ambulanţe SAJ şi un microbuz de transport persoane din cadrul Detaşamentului 2 Timişoara.Facem precizarea ca explozia nu a fost urmată de incendiu”, a transmis ISU Timiş.

În urma exploziei, 12 persoane s-au autoevacuat, o persoană a fost deblocată dintr-un apartament, fără a avea nevoie de îngrijiri medicale, iar un bărbat a fost evacuat de pompieri, având arsuri pe 40% din suprafaţa corpului. Aceasta a fost transportat la spital conştient.

”Din primele informaţii, din numărul total de 84 garsoniere din imobil, aproximativ 23 sunt afectate. În continuare se efectuează acţiuni de căutare-salvare în imobil”, a mai precizat ISU Timiş.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Lugoj. 23 de locuinţe au fost afectate, un bărbat a ajuns la spital cu arsuri pe 40% din corp