Antena Meniu Search
x

Video Explozie într-un bloc din Braşov: 40 de persoane au fost evacuate. 24 de apartamente şi 7 autoturisme au fost afectate de deflagraţie

Explozie într-un bloc din Braşov. 40 de persoane au fost evacuate, 24 de apartamente şi 7 autoturisme au fost afectate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

de Redactia Observator

la 16.10.2022, 12:01

Vezi și

Deflagraţia s-a produs, sâmbătă după-amiază, la o garsonieră aflată la etajul 1 al unui bloc. Deocamdată nu se ştie ce a provocat explozia, dar anchetatorii continuă cercetările.

Ce spun salvatorii

„În jurul orei 15.00 am fost anuntaţi de producerea unei explozii la o garsonieră situată la etajul 1 al unui bloc de locuinţe din mun. Brasov ( str. Aleea Constructorilor). La faţa locului s-au deplasat două echipaje de stingere și două echipaje SMURD.

Deflagraţia nu a fost urmată de incendiu și din fericire nu s-au înregistrat victime. 30 de persoane s-au autoevacuat iar 10 persoane au fost evacuate de către echipajele de pompieri ajunse la fata locului.

În urma producerii acestui aveniment au fost afectate 24 de apartamente și 7 autoturisme parcate în apropierea blocului au fost avariate, informează Inspectoratul pentru Situaţii de urgenţă (ISU) Braşov.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Explozie într-un bloc din Braşov: 40 de persoane au fost evacuate. 24 de apartamente şi 7 autoturisme au fost afectate de deflagraţie