Antena Meniu Search
x

Explozie într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti. O femeie de 80 de ani, care se afla în comă, a suferit arsuri

Explozie într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti. O femeie de 80 de ani, care se afla în comă la momentul deflagraţiei, a suferit arsuri. Explozia nu a fost urmată de incendiu.

de Redactia Observator

la 26.02.2024, 15:42

UPDATE. Pompierii nu au acționat pentru stingerea unui incendiu. A fost stins de către personalul din cadrul spitalului. A ars cearșaful pacientei.

ISU Prahova anunţă, luni, o explozie neurmată de incendiu într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti – Spitalul Movila. "Pacientă de sex feminin, aproximativ 80 ani, a suferit arsuri. Este singura victimă, este conştientă, cu arsuri pe aproximativ 50% din suprafaţa corporală", anunţă ISU Prahova.

Sursa citată a precizat că se deplasează la faţa locului ambulanţa de Terapie Intensivă mobilă. "De asemenea, s-au deplasat 3 autospeciale de stingere, o ambulanţă SMURD şi o autospecială de primă intervenţie şi comandă", a mai transmis sursa citată. Deocamdată nu s-a stabilit exact împrejurările producerii deflagraţiei.

Victima era în comă în momentul exploziei

"Victima era în comă în momentul producerii deflagraţiei, dependentă de oxigen", a precizat ISU Prahova. Instituţia precizează că femeia prezintă arsuri pe 16% din suprafaţa corporală şi la nivelul cailor aeriene. "Va fi intubată şi transportată la UPU Ploieşti", a mai transmis ISU Prahova. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Explozie într-un salon al Spitalului de Boli Infecţioase din Ploieşti. O femeie de 80 de ani, care se afla în comă, a suferit arsuri