Antena Meniu Search
x

Video Explozie provocată de o butelie, într-un apartament din Constanţa. Un bărbat de 79 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave

Au fost clipe de panică în această dimineaţă într-un bloc din Constanţa. O explozie puternică, provocată de o butelie a avut loc într-un apartament în care se aflau trei persoane.

de Redactia Observator

la 20.08.2022, 12:22

Vezi și

Incidentul s-a petrecut într-un apartament al unui imobil situat pe strada Violetelor. Imediat la faţa locului au ajuns echipaje ale pompierilor, dar şi ambulanţe. 

În momentul exploziei, în apartament se aflau doi adulţi şi un copil. Un bărbat în vârstă de 79 de ani a suferit arsuri ale căilor aeriene şi aproximtiv 45% din suprafaţa corpului şi a fost nevoie să fie transportată de urgenţă la spital. 

La intervenţie au sosit un echipaj SMURD B, un echipaj SMURD C,  două autospeciale de stingere cu apă şi spumă,  o autospecială de stingere prevăzută cu scară şi o maşină de descarcerare.

Material realizat cu ajutorul informaţiilor transmise de reporterul Observator Andreea Filip

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Evenimente » Explozie provocată de o butelie, într-un apartament din Constanţa. Un bărbat de 79 de ani a ajuns la spital cu arsuri grave