Antena Meniu Search
x

Explozie urmată de incendiu, la un depozit de produse petroliere din Bacău. Nu au fost înregistrate victime, anunţă ISU

O explozie s-a produs, miercuri, la un depozit de produse petroliere din municipiul Moineşti, judeţul Bacău, deflagraţia fiind urmată de un incendiu. Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bacău, Ema Tereş, a declarat că nu au fost înregistrate victime, relatează Agerpres.

de Redactia Observator

la 14.12.2022, 14:39

Explozie Bacău
Pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină pentru lichidarea unei explozii - Shutterstock

"Pompierii băcăuani au fost solicitaţi să intervină, în municipiul Moineşti, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, care anunţa producerea unei explozii, urmate de incendiu, la staţia de pompare din zonă (...) Nu sunt înregistrate victime. În momentul de faţă, incendiul este lichidat", a precizat Ema Tereş.

ISU Bacău a intervenit cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean. Urmează ca pompierii să stabilească în privinţa cauzelor care au dus la producerea exploziei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Explozie urmată de incendiu, la un depozit de produse petroliere din Bacău. Nu au fost înregistrate victime, anunţă ISU