Antena Meniu Search
x

Video Expoziţie de maşini retro în Oradea. Vedeta paradei, un Mustang din 1965

Pasionaţii de automobile vechi şi-au etalat cu mândrie comorile şi în alte oraşe. Un Mustang din anul 1965 a fost vedeta paradei la Oradea, iar în Mureş mai multe maşini de epocă au atras privirile nostalgicilor. 

de Redactia Observator

la 23.04.2023, 15:22

Vezi și

Bijuteriile pe patru roţi au atras toate privirile trecătorilor. Un Mustang roșu, fabricat în anul 1965, arată impecabil deși are o vârstă venerabilă și valorează o avere.

Gabor Ga, proprietar MustangAceastă maşină a venit din Arizona, din America. A fost cumpărată şi a fost într-o stare deplorabilă. Noi am restaurat-o. Eu cu băiatul meu am lucrat la ea un an de zile.

O Volga în vârstă de 55 de ani a fost câștigată la loto cu un loz de numai 3 lei

Sincron Teodor Curelea, proprietar Volga albastră: Am găsit-o într-o stare avansată de degradare. A trebuit să o refac complet şi a fost o muncă titanică de patru ani.

Pe acelaşi subiect

Proprietarii recunosc că au investit o mică avere pentru întreținerea, dar şi recondiţionarea acestora. Lucru apreciat în primul rând de vizitatori care au filmat și fotografiat fiecare exponat în parte. 

Un tânăr se mândrește cu o Dacie ce a ieșit pe poarta fabricii în urmă cu 43 de ani. Este vopsită în culorile tricolorului și a făcut istorie în anul centenarului, când a inaugurat un pod din Oradea. 

Ervin Kosta, proprietar Dacie tricolor: Va rămâne în istorie această maşină şi o voi păstra atâta timp cât voi trăi.

Şi la Târgu Mureş a fost organizată o expoziție de mașini de epocă și mașini clasice. Aproximativ 50 de autoturisme au fost scoase de la hibernare şi expuse în faţa oamenilor.

Vizitator: O iniţiativă foarte bună să vedem maşini de epocă. Să vadă şi tinerii cum era pe vremuri, în alte epoci.

În total, în 14 oraşe din întreaga ţară au fost organizate sâmbătă astfel de evenimente dedicate maşinilor retro. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Unde vă petreceţi Sfintele Paşti?

Observator » Evenimente » Expoziţie de maşini retro în Oradea. Vedeta paradei, un Mustang din 1965